Solow XLED

Solow XLED combineert een uitstekende efficiency met een zeer slank profiel en een veelzijdig ontwerp. Individuele lenzen voor iedere medium power-LED zorgen voor maximale uniformiteit en minimale verblinding. De plafondarmatuur is ideaal voor hoge opbouw-, lichtlijn-, ketting- of draadmontage. De werkplaatsverlichting is toepasbaar in onder andere de auto-industrie, textielproductie, drukkerijen en gieterijen. Het inbouwarmatuur is stof- en spatwaterdicht (IP20). 

In het kort

  • IP20
  • Veiligheidsklasse 1
  • emergencyLighting
  • Smart
  • SmartScan
  • CE
Toepassingen Auto-industrie, Metaal­bewerking en metaal­verwerking, Textiel­productie en textiel­verwerking, Hout­bewerking en hout­verwerking, Drukkerijen, (Metaal)­gieterijen
Label Thorlux by Lightronics
Behuizing Staal met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 9006
Lichtkap Acrylaat (PMMA)
Lumenbereik 10585 - 37820
Lichtprofielen Breedstralend, Diepstralend
RA-waarde > 80
 

Hoge omgevingstemperaturen

Solow XLED is leverbaar in uitvoeringen die geschikt zijn om te werken bij hoge omgevingstemperaturen tot 65 °C. Slimme versies hebben een sensor die kan worden geoptimaliseerd voor gebruik tot 18 meter. Zowel breed- als diepstralende profielen zijn mogelijk. Iedere LED is voorzien van een individuele lens, waardoor het licht efficiënt en egaal verspreid wordt.

Detectie

Een instelbare lens maakt detectie mogelijk die aansluit op de werkomstandigheden. Solow XLED is verkrijgbaar met het energiezuinige SmartScan-systeem en draadloze bediening. Solow XLED is ook zeer geschikt als noodverlichting. De LED-technologie maakt het mogelijk om tijdens een stroomstoring met een kleine accu honderden LED’s aan te sturen.

Uitgelicht

Lees dit magazine
Kwaliteitsslag met Solow XLED bij Wilmink Poedercoating

Hoe kan het dat producten onterecht door de kwaliteitscontrole komen? Te zwakke verlichting in de controleruimte bleek de boosdoener. De oplossing: Solow XLED.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).