BRISA EXL

FUNCTIONEEL COMPLEET

De BRISA EXL is een ideale verlichtingsoplossing voor onder meer (lange) fietspaden in het buitengebied en in woonwijken. Dit armatuur biedt een 48% hogere gelijkmatigheid op een standaard profiel (30m). De BRISA EXL biedt één type lichtverdeling specifiek voor fietspaden en maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Smartscan Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Voet- en fietspaden, Treinstation

Armatuur type
Kofferarmatuur

Kleur
RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 800 tot 2000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Breedstralend

Licht waar gewenst

BRISA EN BRISA PLUS

Met de BRISA en de BRISA PLUS heeft u met één armaturenlijn de standaard voor de totale leefomgeving. De BRISA dekt het gehele segment voor de woonwijk af. De BRISA PLUS is uitermate geschikt voor toegangs- en rondwegen. U kunt dus met één armaturenlijn de complete leefomgeving verlichten zoals u dat wenst.

Bovendien zijn er de BRISA WALK, die speciaal is geconfigureerd voor voetgangersoversteekplaatsen en de BRISA BIKE die op maat gemaakt is voor fietspaden. Als extra is er een BRISA BAT, deze is voorzien van een amberkleurige LED-lichtbron, ter bescherming van vleermuizen. De BRISA Optica is een optie voor de BRISA familie waarmee lichtcomfort op 1 komt te staan!

NEEM CONTACT MET ONS OP
BRISA

FUNCTIONEEL COMPLEET ZONDER MEERPRIJS

Lightronics-geenfoto

De voordelen van BRISA EXL

TOTALE LEEFOMGEVING

Met de BRISA is het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten zoals u dat wenst. De BRISA WALK is speciaal geconfigureerd voor voetgangersoversteekplaatsen, de BRISA BIKE is op maat gemaakt voor fietspaden, de BRISA EXL voor fiets- en wandelpaden in het buitengebied, terwijl de BRISA het gehele segment voor de woonwijk afdekt. De BRISA PLUS is uitermate geschikt voor toegangs- en rondwegen. Als extra is er een BRISA BAT, deze is voorzien van een amberkleurige LED-lichtbron ter bescherming van vleermuizen.

EXTERNE LENZEN

EXL staat voor externe lenzen. De lenzen van de BRISA EXL zijn namelijk aan de buitenzijde van het armatuur geplaatst waardoor het armatuur naast efficiënte verlichting ook oriëntatieverlichting biedt. De BRISA EXL heeft een instelbare tilthoek, waardoor onder iedere omstandigheid licht op maat geleverd wordt. De BRISA EXL wordt geleverd met elk op te geven dimregime. Dit zorgt voor een laag energieverbruik. De BRISA EXL is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Voor oriëntatie

BURAN EXL is speciaal voor het buitengebied en die plekken waar oriëntatie gewenst is. De BURAN EXL maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter. Externe lenzen bieden oriëntatieverlichting.

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen.

Flexibel in vorm en functie

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst in de openbare ruimte.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland