Lightronics OMA klassieke armaturen in de binnenstad van Simpelveld

Ontdek meer over onze laatste ontwikkelingen op het gebied van licht!

116 resultaten
116 resultaten
TPS-nieuwe kap 022

Meer lichtcomfort door nieuwe lichtkap TPS

Met een nieuwe, geoptimaliseerde lichtkap heeft de TPS, een slagvast wand- en plafondarmatuur uit de HOGRO-serie een modernere uitstraling gekregen. De nieuwe kap is lager en heeft een mooie afgeronde vorm die beter is afgestemd op de huidige LED-lichtbron en zorgt voor meer efficiëntie en comfort. Ook de structuur van de lichtkap is geoptimaliseerd en is gelijk aan de structuur huidige TPN. Vanaf 15 juli wordt de TPS standaard geleverd met deze noviteit, ook als Oppluskit (retrofit). 

Meer lichtcomfort door nieuwe lichtkap TPS

TRT-LIghting_280623_Optio-Nano_002-1600

OPTIO NANO - Minimalistisch ontwerp met veel mogelijkheden

De OPTIO NANO is een compact en lichtgewicht kofferarmatuur met verschillende unieke eigenschappen. Zo is de OPTIO NANO voorzien van een gepatenteerd montagemechanisme dat een grote mate van flexibiliteit biedt. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan lichttechniek en energie-efficiency. Zo zijn de gebruikte LED-boards, met een lichttemperatuur 2.200K tot 4.000K, zijn zeer zuinig. Er is ook een Amber-variant mogelijk.
24003045_EDM_Tunnels-onderdoorgangen

Zorg ervoor dat de aanrijroute meegenomen wordt in het plan!

Bij de verlichtingsoplossingen voor tunnels en onderdoorgangen is het gebruik leidend voor de verlichting. Ook de toegangswegen moeten worden meegenomen in het lichtplan. Uiteindelijk gaat het om de verbetering van de sociale- en de verkeersveiligheid.
24003247_EDM-HOGRO-3

Functionele en robuuste armaturen voor de woningbouw

Lightronics produceert al ruim veertig jaar HOGRO-armaturen. Een onverwoestbare productlijn voor de woonomgeving.
VW_13 kopie

Blog: de SYMM en de SYMM PLUS: nieuwe armaturen voor de woningbouw

De nieuwe armaturen SYMM en SYMM PLUS zijn up- en downlighters, die zorgen voor comfortabel licht en designaccenten.
15 doos oud en nieuw -1

Blog: pionieren met verpakkingen

Wat als je de afvalstroom van je eigen bedrijf, maar ook die van je klanten en leveranciers wil reduceren en volledig recyclebaar wil maken? Dan ga je testen met alternatieven.
Lightronics VENTEGO armatuur aan het plafond van een fietstunnel

Lightronics aanwezig bij Infra Relatiedagen

Kennismaken met onze armaturen voor de openbare ruimte? Lightronics laat het graag zien tijdens de Infra Relatiedagen op 6, 7 en 8 februari in Hardenberg.
Kerstgroet

Fijne feestdagen en een gezond 2024

We hebben in 2023 weer mooie projecten, armaturen en adviezen mogen leveren. Het doet ons goed te weten dat wij verlichting brengen, ook als het niet donker is. Bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie én mensen.