Lightronics-Simpelveld-OMA-010

Ontdek meer over onze laatste ontwikkelingen op het gebied van licht!

78 resultaten
78 resultaten
Lightronics-Zhaga-D4i

Eerste Zhaga-D4i certificering voor armaturen van Lightronics

Lightronics zet een nieuwe stap in de ontwikkeling van futureproof LED-verlichting. Een aantal armaturen is nu Zhaga-D4i gecertificeerd. Dit betekent dat deze armaturen kunnen communiceren met alle sensoren en nodes die ook een Zhaga-D4i certificaat hebben, en dus geschikt zijn voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart lighting en connectiviteit.
DOTT H met huisnummer

Lightronics introduceert DOTT H LED-armatuur

Een huisnummer, een logo verwerkt in een hoogwaardig armatuur? De DOTT H van Lightronics maakt het mogelijk: een rond armatuur met halve afscherming waarin logo of huisnummer kunnen worden gestanst. 
Lightronics-EDM-Webinar

Gratis webinar duurzame verlichting woningbouw

Onze projectmanager Dirk Brands vertelt in een gratis webinar aan de hand van echte praktijkcases hoe u met duurzame verlichting stappen kunt zetten richting een circulaire woningbouw.
Lightronics-pand

Lightronics behaalt 63% CO₂-reductie

We zijn er trots op om in de Week van de Circulaire Economie te kunnen melden dat Lightronics haar CO2-footprint in 2020 heeft weten te reduceren met 63% ten opzichte van 2019. We komen zo ieder jaar dichter bij onze ambitie om volledig CO2-neutraal onze verlichting te kunnen produceren.
240_2020_fietstunnel_assen_ventego_018.jpg

LED-verlichting voor een CO₂-vrije toekomst

Vanaf 1 maart 2021 levert Lightronics haar extreem slagvaste verlichting alleen nog met een LED-lichtbron. Deze armaturen worden in de hoofdzaak toegepast in tunnel en onderdoorgangen. Voor elk van de T5, T8 en TC-L uitvoeringen van deze armaturen is een LED-alternatief beschikbaar.
kasteel-met-gracht-4.jpg

Lightronics 70ste deelnemer Gedragscode Lichtberekeningen van het NSVV

Een lichtberekening conform de Gedragscode van het NSVV houdt zich aan een aantal vastgestelde uniforme regels. Zo moeten gemaakte aannames benoemd worden en relevante vaktermen toegelicht worden. De lichtberekening gaat verder dan alleen de toegepaste lumenstroom en de behaalde lux-waarden. 
update_brand_header.jpg

Lightronics draait weer op volle kracht!

Er is de afgelopen weken ontzettend hard gewerkt om de opgelopen achterstand volledig weg te werken. Met de fantastische inzet van ons team en de extra hulp van personeel van horecaondernemingen uit de buurt, blijven we de komende tijd op volle toeren produceren. 
brandupdate-lightronics-assemblage-brisa.jpg

Assemblage straat- en terreinarmaturen opgestart

Wij bouwen de komende week gestaag verder aan het uitrollen van de assemblage en zijn blij deze mijlpaal met u te kunnen delen. Houd voor meer informatie over de wederopbouw en regelmatige updates onze website in de gaten. 
preview-chat-brand-update-van-hees-elektrotechniek_1.jpg

Eerste levering aan Van Hees Elektrotechniek voor TBV Wonen | Lightronics

De eerste armaturen zijn persoonlijk door Accountmanager Devin de Laat overhandigd aan projectleider Paul Kot van Van Hees Elektrotechniek uit Tilburg. Een prachtig moment, waarbij Paul Kot volledig verrast was.