Lightronics-Simpelveld-OMA-010

Ontdek meer over onze laatste ontwikkelingen op het gebied van licht!

98 resultaten
98 resultaten
240_2021_Hoge_Rij_Deventer-028

Lightronics aanwezig bij Voorlichtingsbijeenkomst VvE Belang

Lightronics is aanwezig tijdens de Voorlichtingsbijeenkomst van VvE Belang op 26 en 27 september in Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Kom langs en maak kennis met onze armaturen voor woningbouw. 
240_2021_Gildestraat_Heerhugowaard_PRUNUS_A2-016

Vakbeurs Openbare Ruimte: Maak kennis met onze nieuwste verlichtingsoplossingen

Lightronics is aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs en laat u inspireren door de nieuwste verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte.
Lightronics-led2well-pro-in-prunus-familie

LED2WELL-pro - Combineer energiebesparing met optimaal lichtcomfort

Kies voor meer lichtcomfort en tegelijkertijd 10% energiebesparing. Lightronics introduceert nieuwe lichttechniek voor straat- en terreinverlichting: LED2WELL-Pro.
nieuw-wandarmatuur-bow

Maak kennis met wandarmatuur BOW!

Nieuw wandarmatuur met meerdere lichtprofielen zorgt voor gericht licht op de gewenste plaats. Dit verhoogt niet alleen een gevoel van veiligheid, lichthinder wordt op deze manier voorkomen.
Lightronics-led2well-pro-in-prunus-familie

LED2WELL Pro in PRUNUS-familie

De PRUNUS familie is als eerste armaturenfamilie uitvoerbaar in LED2WELL Pro, een nieuwe lichtoplossing van Lightronics. De Pro-variant wordt vooralsnog in een select aantal armaturen toegepast. Na de PRUNUS-familie volgen onder meer de CEDER en BRISA.
Lightronics - Waalwijk Royal Leather - 3

Uniek armatuur op vernieuwde stadspleinen

Dit armatuur is ontworpen om zowel op het Raadhuisplein als op de Markt een warme, vriendelijke sfeer te creëren.
74653_004_0004

Nieuwbouw Lightronics bereikt nieuw hoogtepunt

De nieuwbouw van de productiefaciliteit en het hoogbouw magazijn in Waalwijk vordert gestaag. In de tweede helft van dit jaar zal het gebouw in gebruik worden genomen.
Lightronics-Header-Brisa-optica-3000

BRISA en BURAN Optica

De Optica is de nieuwste optie voor de BRISA en BURAN-armaturen. Ultiem lichtcomfort komt samen met een goede gelijkmatigheid. De Optica zorgt op die manier voor een prettige lichtbeleving op straat.
240_2021_Gemeente_Hoeksche_Waard_Maasdam_CEDER-013

Hoeksche Waard kiest voor design van de CEDER

Een duurzaam armatuur dat met een onderscheidend design een positieve bijdrage levert aan de uitstraling van de openbare ruimte. Dat was voor de gemeente Hoeksche Waard een belangrijke eis in de zoektocht naar nieuwe verlichting rond het gemeentehuis. De keus viel op het CEDER-armatuur van Lightronics.