Lightronics-Simpelveld-OMA-010

Ontdek meer over onze laatste ontwikkelingen op het gebied van licht!

88 resultaten
88 resultaten
240_2021_Leeuwendaal_Rijswijk_OGR-012

Bewoners Rijswijk kiezen massaal voor nostalgische uitstraling van OGR-armatuur

Bij de noodzakelijke vervanging van straatverlichting in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk kozen bewoners massaal voor het OGR-armatuur van Lightronics. De OGR combineert een nostalgische uitstraling met de voordelen van moderne LED-lichttechniek.
240_2021_Fabritiuspark_Heerhugowaard_CEDER_A2-025 - lowres

Lightronics levert straat- en terreinverlichting vanaf 1 januari uitsluitend nog met LED-lichtbron

Per 01-01-2022 levert Lightronics haar straat- en terreinverlichting alleen nog met een LED-lichtbron. Voor elk van de conventionele lichtbronnen is een LED-alternatief beschikbaar.
Hoge-Rij-Deventer-028

Slim renoveren met verlichting van Lightronics

Door over te stappen op LED-verlichting kunt u uw energieverbruik al snel met 50% verlagen. De toevoeging van slimme componenten, zoals sensoren, kunnen het energieverbruik nog verder verlagen, tot wel 80%. Bovendien bespaart u bij de overstap op LED ook op onderhoudskosten. De levensduur van LED is immers vele malen hoger dan conventionele lichtbronnen waardoor veel minder onderhoud nodig is.
lightronics-ISO-certificaten

Lightronics behaalt ISO normeringen 14001 en 45001!

Binnen Lightronics staan kwaliteit, duurzaamheid en gezond en veilig werken hoog in het vaandel. De ISO normeringen ondersteunen ons in het steeds verder ontwikkelen van deze kernwaarden. We zijn daarom trots om te kunnen vermelden dat Lightronics naast de kwaliteitsnorm ISO 9001, nu ook de certificaten voor milieunorm ISO 14001 en Arbo-omstandigheden ISO 45001 heeft weten te behalen.
LT 75 jaar

Lightronics viert haar 75-jarig jubileum

Lightronics bestaat 75 jaar. Ooit begonnen als fabrikant van ondergrondse kabelklemmen, 75 jaar later fabrikant van duurzame verlichtingsoplossingen. Een geschiedenis waar we trots op zijn!
240_2021_Lumierepark_Almere_PRUNUS_F_020

Lightronics presenteert nieuwe LED2WELL lichtoplossingen voor de openbare ruimte

We presenteren u met trots onze nieuwe lichtoplossingen met een vertrouwde naam: LED2WELL. De LED2WELL lichtoplossing kent twee varianten: LED2WELL-Core en LED2WELL-Pro.
Lightronics-Dronten-Carports-Solarfields

Lightronics levert armaturen voor grootste Solar Carport ter wereld

Lightronics levert armaturen voor grootste solar carport ter wereld op parkeerterrein festival Lowlands. Lightronics levert ruim 3.000 PGA II-armaturen voor verlichting van de grootste solar carport ter wereld. Het zonnepark op het parkeerterrein van festival Lowlands in Biddinghuizen is 35 hectare groot en biedt ruimte aan zo’n 15.000 auto’s.
Lightronics-Zhaga-D4i

Eerste Zhaga-D4i certificering voor armaturen van Lightronics

Lightronics zet een nieuwe stap in de ontwikkeling van futureproof LED-verlichting. Een aantal armaturen is nu Zhaga-D4i gecertificeerd. Dit betekent dat deze armaturen kunnen communiceren met alle sensoren en nodes die ook een Zhaga-D4i certificaat hebben, en dus geschikt zijn voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart lighting en connectiviteit.
DOTT H met huisnummer

Lightronics introduceert DOTT H LED-armatuur

Een huisnummer, een logo verwerkt in een hoogwaardig armatuur? De DOTT H van Lightronics maakt het mogelijk: een rond armatuur met halve afscherming waarin logo of huisnummer kunnen worden gestanst.