Openbare ruimte

Goede verlichting draagt bij aan een veilige openbare ruimte. Lightronics heeft een uitgebreid assortiment energiezuinige LED-armaturen voor alle toepassingen binnen en buiten de bebouwde kom.

In woonwijken draagt openbare verlichting bij aan een woonomgeving waar bewoners zich veilig en prettig voelen. Verlichting zorgt ervoor dat we zicht hebben op de omgeving en vermindert criminaliteit. Onderweg kunnen we ons met hulp van verlichting veilig bewegen in het verkeer. De energiezuinige LED-armaturen van Lightronics zijn efficiƫnt, duurzaam en hebben een extreem lange levensduur. Daarnaast draagt het design van de armaturen bij aan de (gewenste) uitstraling van een straat, onderdoorgang of plein.

lightronics in de openbare ruimte render
Binnen de bebouwde kom
Veilig en prettig gevoel
Buiten de bebouwde kom
Veilig bewegen en energiebesparing

Lichtoplossingen voor binnen de bebouwde kom

BINNEN DE BEBOUWDE KOM

Verkeersveiligheid, sociale veiligheid en leefbaarheid zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor verlichting binnen de bebouwde kom. Gebiedsontsluitingswegen stellen andere eisen aan verlichting dan erftoegangswegen. Een weg binnen de bebouwde kom met een verkeersfunctie, hoge snelheid en hoge verkeersintensiteit vraagt om een hogere verlichtingssterkte. In een woonstraat en erf (verblijfsfunctie) kan de verlichtingssterkte lager zijn. Lightronics heeft een breed assortiment energiezuinige verlichtingsoplossingen voor ieder type wijk, straat en hofje.

BINNEN DE BEBOUWDE KOM
Lightronics PRUNUS A3 armaturen in woonwijk bij wooncomplex Molenhorst in Brummen

Lichtoplossingen voor buiten de bebouwde kom

BUITEN DE BEBOUWDE KOM

De verkeersveiligheid staat centraal op wegen buiten de bebouwde kom. De keuze voor verlichting is afhankelijk van de situatie, de functie en de specifieke locatie. Hoe egaler een wegdek is verlicht, des te beter de weggebruiker het wegdek kan waarnemen en kan reageren op onverwachte situaties. Dat draagt bij aan een veilige verkeerssituatie en sociale veiligheid. Ook oriƫntatieverlichting is mogelijk. Lightronics levert energiezuinige verlichtingsoplossingen voor ieder type weg, wandel- en fietspad, tunnels en industrieterreinen.

BUITEN DE BEBOUWDE KOM
Lightronics GAM en MAK armaturen bij een toegangsweg in het buitengebied in Texel

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.