Total cost of ownership

Goede verlichting is een voorwaarde om veilig en productief te kunnen werken. Licht is daarom essentieel in een productieproces, logistiek, kantoor, onderwijs en zorg.

Werkgevers zijn verplicht om te zorgen voor goede verlichting. De armaturen van ons zusterbedrijf Thorlux Nederland maken het mogelijk om voor elke ruimte een optimaal lichtplan te realiseren, de productie te verhogen en uw energie- en onderhoudskosten te verlagen. Met onze lichtoplossingen bent u verzekerd van de juiste Total Cost of Ownership.

Ook in het onderwijs speelt verlichting een belangrijke rol.  Goede verlichting verbetert het leerproces en draagt bij aan het welzijn van leerlingen en leerkrachten. Tegelijkertijd vormt verlichting een groot deel van de energiekosten. Het toepassen van LED leidt tot flinke energiebesparing. Thorlux helpt u bij het creëren van efficiënte, energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen.

Thorlux Nederland Website
Lightronics-PD-Vastgoed-Aalsmeer-026

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.