Lightronics TTN Retrofit armaturen in een appartementencomplex in Katwijk

HOGRO: functionele en robuuste armaturen voor woningbouw

Goede en veilige verlichting met HOGRO

LED-technologie

Voor een appartementencomplex is goede en veilige verlichting één van de belangrijkste zaken in de algemene ruimtes in en rondom het gebouw. Met HOGRO heeft Lightronics een productlijn die al vele jaren tot de top behoort in de wand- en plafondverlichting. De HOGRO-armaturen zijn uitgerust met LED-technologie, waarbij lichtkap en LED-unit op elkaar zijn afgestemd om licht te krijgen waar gewenst.

AANVRAGEN INVENTARISATIE NEEM CONTACT MET ONS OP
Lightronics WPV armaturen in het trappenhuis van een appartementencomplex aan de Perserij in Tiel

Lightronics PGA II Smart Scan armaturen in een parkeergarage in Tilburg

HOGRO is bewezen kwaliteit
HOGRO-armaturen van Lightronics hebben een bewezen kwaliteit. Zo is het slagvaste HOGRO-armatuur TPS 30 jaar jong en in de loop van de jaren steeds doorontwikkeld. De LED-lichttechnologie zorgt voor een egaal en prettig lichtbeeld. Met een levensduur van 100.000 uur (L80 /F10) en vijf jaar garantie op het armatuur bevestigt de TPS haar reputatie als duurzaam armatuur met een grote naleverbaarheid. De behuizing is immers al 30 jaar in productie.

Optioneel: schemerschakelaar en bewegingssensor
De armaturen zijn leverbaar als Easy Light, een uitvoering met een vaste lumenstroom. Een geïntegreerde schemerschakelaar is mogelijk. Optioneel is de Comfort Light uitvoering, deze heeft een interne bewegingsmelder en schemerschakelaar. De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 -50 -20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing. Armaturen zijn ook uit te voeren met noodverlichting, zodat een heel appartementencomplex verlicht kan worden met HOGRO.

Maak kennis met onze HOGRO-armaturen

HOGRO

SLAGVAST WAND- EN PLAFOND ARMATUUR

In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst.

Eigentijds vormgegeven

TPB is een veelzijdig vierkant opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst en goede lichtverdeling. Het slagvaste wand- en plafondarmatuur kan worden toegepast in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen op galerijen en bij portieken.

Voor gericht licht

Het TPK armatuur biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Het armatuur is ontwikkeld voor woningbouw. De TPK is voorzien van up-to-date LED-techniek en heeft een afscherming die zorgt voor gericht licht.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Voor een veilige doorgang

Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren.

Slagvast wandarmatuur voor woningbouw

Opbouwarmatuur WVK is een energiezuinige oplossing voor plaatsen waar behoefte is aan gericht licht, zoals in bergingen en bij voor- en achterdeuren. Ook beschikbaar met bewegingssensor, schemerschakelaar of als noodverlichting.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

De GPA is een karakteristiek armatuur voor verlichting van galerijen, entreehallen, portieken en deuren. Het vandaalbestendige semi-inbouw- of opbouwarmatuur is geschikt als wandarmatuur, plafondarmatuur of luifelarmatuur.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

Opbouwarmatuur GPA/PK is uitermate geschikt voor toepassing in de woningbouw. De GPA/PK garandeert een hoge lichtopbrengst en is geschikt voor verlichting van entreehallen, galerijen, portieken, trappenhuizen en bij voor- en achterdeuren.

Lightronics is HOGRO

De naam Hogro verwijst naar twee oorlogsvrienden, Horvers & de Groot. Zij richten na de oorlog een bedrijf op dat uiteindelijk uitgroeide tot het huidige Lightronics. Hogro is een samenvoeging van de namen van de oprichters.

Oppluskit

EENVOUDIG OVERSTAPPEN

De Lightronics Oppluskit kan worden toegepast bij HOGRO-armaturen. De Oppluskit maakt het mogelijk eenvoudig over te stappen van een conventionele lichtbron naar LED. De robuuste behuizing van een bestaand armatuur wordt dan uitgerust met een LED-unit en een nieuwe lichtkap, afgestemd op de lichtbron.

Lightronics TPS armaturen in een appartementencomplex in Zwanenveld in Nijmegen

Op zoek naar een lichtoplossing?

Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.