Lightronics-armatuur-pvx-content-1

PVX

SLAGVAST WAND- EN PLAFONDARMATUUR

Opbouwarmatuur PVX is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met de LED retrofit oplossing. In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX, uit de Hogro-serie, heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst. Het wand- en plafondarmatuur is gemakkelijk te installeren en te onderhouden en kan worden uitgerust met schemerschakelaar, bewegingssensor of noodverlichting.

Beknopt overzicht
IP65 gte3xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Woningbouw, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat opaal, Polycarbonaat, helder prismatisch

Kleur
RAL 7032

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 440 tot 1050

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-pvx-content-2

De voordelen van PVX

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele PVX-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Multi-inzetbaar

De PVP is een slank vormgegeven opbouwarmatuur. Door de compacte afmetingen en multifunctionaliteit past het PVP-armatuur bijna op elke denkbare plek. De PVP is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk en vandaalbestendig.

Robuust opbouwarmatuur

De slagvaste PVR is een robuust en vandaalbestendig opbouwarmatuur. Het armatuur kan worden gebruikt als continu- en noodverlichting in bergingen, galerijen, technische ruimtes en trappenhuizen. PVR is montage- en onderhoudsvriendelijk.

Slagvast wandarmatuur voor woningbouw

Opbouwarmatuur WVK is een energiezuinige oplossing voor plaatsen waar behoefte is aan gericht licht, zoals in bergingen en bij voor- en achterdeuren. Ook beschikbaar met bewegingssensor, schemerschakelaar of als noodverlichting.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)