Lightronics-armatuur-wvk-content-1

WVK

SLAGVAST WANDARMATUUR

Opbouwarmatuur WVK is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met een LED retrofit oplossing. WVK is een energiezuinige oplossing voor plaatsen waar behoefte is aan gericht licht, zoals in bergingen en bij voor- en achterdeuren. Optioneel kan het wandarmatuur worden voorzien van een bewegingssensor, schemerschakelaar of noodverlichting. De WVK, uit de Hogro-serie, is stof- en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 gtIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Noodverlichting, Noodverlichting, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 280 tot 560

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Asymmetrisch

Lightronics-armatuur-wvk-content-2

DE VOORDELEN VAN DE WVK

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn voorbereid op de toekomst. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele WVK-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

SLAGVAST WAND- EN PLAFOND ARMATUUR

In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst.

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)