Lightronics-armatuur-rink-content-2

RINK

ROBUUST EN STIJLVOL

Ovaal opbouwarmatuur RINK biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. RINK is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor een breed scala aan toepassingen in de woonomgeving. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De RINK kan worden voorzien van schemerschakelaar en bewegingssensor. Het waterdichte opbouwarmatuur biedt de mogelijkheid om decoratieve verlichting toe te passen bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Beknopt overzicht
IP65 gte2xIK10 Veiligheidsklasse1 Comfortlight Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Woningbouw, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Trappenhuis, Gevangenissen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 280 tot 560

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-rink-content-1

DE VOORDELEN VAN DE RINK

Duidelijke signatuur

Combineer RINK met GEO of DOTT om een complex een eenduidige uitstraling te geven. De armaturen uit de Hogro Plus-serie maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren. De RINK, GEO en DOTT-armaturenlijn zijn geschikt voor tal van toepassingen. Deze wand- en plafondarmaturen combineren een opvallend design met de modernste LED-technologie. In alle gevallen zorgt een uitgekiende technologie voor gelijkmatige lichtspreiding. Bovendien bieden deze armaturen volop mogelijkheden om te variëren.

GUNSTIG TCO

De RINK kenmerkt zich door de eenvoudige installatie. Geavanceerde lichttechniek en een beperkt aantal onderdelen zorgen voor installatiegemak. Met de RINK bent u verzekerd van een stijlvol armatuur met een extreem lange levensduur vanwege de kwaliteit van de componenten en de minimale norm van 100.000 uur van de LED-lichtbron (L80/F10 bij T-omgeving 25 0C). Ook andere aspecten dragen bij aan optimale efficiency en een gunstig Total Cost of Ownership (TCO). Zo heeft de RINK een zeer laag systeemvermogen, wat ook gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van de RINK is dan ook 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Lightronics-uitbelicht-rink-veluwonen
UITBELICHT

Veluwonen combineert decoratief design van RINK met energiebesparing

Woningcorporatie Veluwonen is de verlichting in gemeenschappelijke ruimtes aan het verduurzamen. Uitgangspunt is dat energiebesparing hand in hand gaat met een decoratieve uitstraling.

UITBELICHT

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)