Lightronics RINK armatuur in een appartementencomplex

RINK

ROBUUST EN STIJLVOL

Ovaal opbouwarmatuur RINK biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. RINK is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor een breed scala aan toepassingen in de woonomgeving. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De RINK kan worden voorzien van schemerschakelaar en bewegingssensor. Het waterdichte opbouwarmatuur biedt de mogelijkheid om decoratieve verlichting toe te passen bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Beknopt overzicht
IP65 gte2xIK10 Veiligheidsklasse1 Comfortlight Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Woningbouw, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Galerij, Gangen, Buitengevel, Portiek, Receptie, Woningen, Gevangenissen, Buitenplaats

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 280 tot 560

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
> 2 x IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Duurzame en stijlvolle ledverlichting voor woningen en wooncomplexen

Karakter in design

Verlichting draagt bij aan de kwaliteit van wonen. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarbovenop dragen zij bij aan het karakter van het gebouw.

De HOGRO Plus-serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding. Maak kennis met de BOW, DOTT, GEO, RINK en SYMM-armaturenfamilie.

GA NAAR HOGRO PLUS PAGINA DOWNLOAD HOGRO PLUS BROCHURE
Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus is slimme LED-verlichting

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Wij kijken met u naar de totale oplossing. We maken een lichtplan en kijken vooraf naar de kosten gedurende de levensduur. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk - TCO is het totaalbedrag aan kosten voor het bezit en gebruik van een product gedurende de levens- en gebruikscyclus. 

LICHTPLAN AANVRAGEN

Energieverbruik is daarbij één van de belangrijkste facetten, maar ook zaken als aanschaf, onderhoud en levensduur zijn belangrijk. De HOGRO Plus-serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een aluminium behuizing met een dubbele coating en geavanceerde LED-technologie. Alle HOGRO Plus-armaturen zijn energiezuinig, wat uiteraard gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van dit armatuur is tot 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus maakt je omgeving duurzaam

Lightronics uitbelicht Veluwonen
UITBELICHT

Veluwonen combineert decoratief design van RINK met energiebesparing

Woningcorporatie Veluwonen is de verlichting in gemeenschappelijke ruimtes aan het verduurzamen. Uitgangspunt is dat energiebesparing hand in hand gaat met een decoratieve uitstraling.

UITBELICHT

Meer besparen met slimme toepassingen

DUURZAAMHEID

Het verduurzamen van woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het toepassen van LED als lichtbron levert een substantiële energiebesparing op en is de snelste manier om de kosten en de CO₂-uitstoot te verlagen. 

MEER BESPAREN MET SLIMME TOEPASSINGEN

Het verbruik kan verder worden gereduceerd met slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie of connectiviteit. Daardoor is het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer dat nodig is én extra te besparen op energiekosten. Er zijn diverse opties, afhankelijk van het armatuur. 

Easylight

Armaturen in de Easy Light uitvoering hebben een vaste lumenstroom en kunnen optioneel worden voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar waardoor het armatuur automatisch op licht en donker reageert. De gevoeligheid van de sensor is in te regelen door middel van dipswitches.

Comfortlight

Comfort Light heeft een interne bewegingsmelder en schemerschakelaar. De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 -50 -20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing. NB: Naar 0% is een kelderstand waarbij de verlichting altijd aangaat bij beweging (dus ook overdag). 

Lightronics duurzaam urban

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland