Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Duurzame LED-armaturen voor de woningbouw

Duurzame en stijlvolle ledverlichting voor woningen en wooncomplexen

Karakter in design

Verlichting draagt bij aan de kwaliteit van wonen. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarbovenop dragen zij bij aan het karakter van het gebouw.

De HOGRO Plus serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding. Maak kennis met de BOW, RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie.

NEEM CONTACT MET MIJ OP DOWNLOAD HOGRO PLUS BROCHURE
Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus is slimme ledverlichting

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Wij kijken met u naar de totale oplossing. We maken een lichtplan en kijken vooraf naar de kosten gedurende de levensduur. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk - TCO is het totaalbedrag aan kosten voor het bezit en gebruik van een product gedurende de levens- en gebruikscyclus. 

LICHTPLAN AANVRAGEN

Energieverbruik is daarbij één van de belangrijkste facetten, maar ook zaken als aanschaf, onderhoud en levensduur zijn belangrijk. De HOGRO Plus serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een aluminium behuizing met een dubbele coating en geavanceerde LED-technologie. De armaturen zijn energiezuinig, zo heeft de RINK een zeer laag systeemvermogen, wat uiteraard gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van dit armatuur is tot 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Bespaar meer energie
Met diverse opties kan nog meer energie bespaard worden. Zo kunnen de armaturen van de HOGRO Plus-serie worden uitgerust met opties als schemerschakelaar of Comfort Light. Armaturen met Comfort Light beschikken over een geïntegreerde bewegingsmelder en schemerschakelaar met een automatische dimfunctionaliteit, waarmee tot wel 80% energie kan worden bespaard.

Lange levensduur
Met de BOW, DOTT, GEO en RINK bent u verzekerd van stijlvolle armaturen met een lange levensduur. De minimale norm (branduren) die Lightronics hanteert, is 100.000 uur (L80/F10 bij T-omgeving 25 °C). De behuizing is gemaakt van duurzaam aluminium met een dubbele coating met epoxy. Dat zorgt er niet alleen voor dat de behuizing de gehele levensduur meegaat maar het maakt de armaturen uitermate geschikt voor veeleisende omgevingen zoals kustgebieden.

De kracht van Lightronics

BETROUWBARE VERLICHTING

Lightronics heeft een lange traditie in degelijke, betrouwbare verlichtingsoplossingen. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij uw project en denken voortdurend mee. 

Daarnaast worden om kwaliteit van onze verlichtingsproducten te kunnen garanderen halffabricaten en eindproducten op vele punten gecontroleerd en getest, conform ISO9001:2015 en ISO2859. De veiligheid en prestaties van onze producten worden geborgd door onder meer het DEKRA Led Performance certificaat. De producten zijn getest en voldoen aan de Qualicoat ISO12944 norm.

De verlichtingsoplossingen van Lightronics zijn engineered in Waalwijk, Nederland. Geavanceerde productietechnieken, zeer ervaren medewerkers en een uitgekiende interne logistiek maken de lijnen tussen u als opdrachtgever en de uiteindelijke fabricage kort. Ons doel is om tijdens alle fasen van het productieproces zo min mogelijk koolstofdioxide (CO2) uit te stoten. Onze onderneming is gecertificeerd conform CO2-prestatieladder niveau 5.

Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus maakt je omgeving duurzaam

Lightronics Hogro Plus Render

HOGRO Plus armaturen

Lightronics-armatuur-bow
BOW

BOW is een stijlvol LED-armatuur, toepasbaar bij voordeuren en entrees. De downlighter is energiebesparend en beschikt over een breedstralend lichtprofiel voor galerij toepassingen of een diepstralend lichtprofiel voor boven toegangsdeuren.

Bekijk BOW
RINK
RINK

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Bekijk RINK
GEO DB703 Opaal
GEO

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Bekijk GEO
Lightronics armatuur DOTT
DOTT

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Bekijk DOTT
Lightronics-armatuur-Dott-H-Huisnummer
DOTT H

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT H heeft een halve afscherming en is onder meer geschikt voor voordeuren, galerijen, trappenhuizen, entrees en buitengevels en is te personaliseren met een huisnummer of logo.

Bekijk DOTT H
Lightronics DOTT M armatuur
DOTT M

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Bekijk DOTT M
Lightronics DOTT XL armatuur
DOTT XL

De DOTT XL is de grootste variant in de DOTT-armaturenfamilie en is geschikt voor plaatsen waar veel licht nodig is zoals bij entrees en in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen en corridors. Het ronde opbouwarmatuur is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden.

Bekijk DOTT XL
Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Uitgelichte projecten

Appartementencomplex - Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 vervangt de conventionele verlichting in gemeenschappelijke ruimten van wooncomplexen door LED. Het belangrijkste doel daarvan is om het energieverbruik te verlagen en kosten te besparen. In een appartementengebouw in Deventer zijn DOTT-, DOTT M-, DOTT H-, R3- en TPN-armaturen van Lightronics toegepast. Dat levert een substantiële besparing op.

Bekijk project

Appartementencomplex - Vlaardingen

Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbezit aan het ‘verledden’. In totaal gaat het om vervanging van bijna 10.000 armaturen. Er wordt gebruik gemaakt van onder meer Lightronics PVX-, TPS- en DOTT-armaturen. Belangrijke aspecten zijn een lagere energierekening voor de bewoners, lagere kosten voor onderhoud en veiligheid. Het bleek in samenwerking met Lightronics een sluitende business case.

Bekijk project

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij denken graag met u mee!

Vacature
Vacature Noord-Nederland
Accountmanager
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.