Lightronics_header_BOW_sfeerfoto

BOW

STIJLVOLLE DOWNLIGHTER

BOW is een veelzijdig wandarmatuur met meerdere lichtprofielen. Met een speciaal breedstralend lichtprofiel voor galerijen en een apart diepstralend profiel voor boven een toegangsdeur kan hetzelfde armatuur op meerdere manieren worden toegepast.
De BOW is onderdeel van de Hogro Plus-lijn van Lightronics. De armaturen in deze lijn combineren een stijlvolle uitstraling met duurzaamheid. Combineer BOW met DOTT, GEO of RINK om uw complex een eenduidige uitstaling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 IK08 Veiligheidsklasse1 Easylight Comfortlight CE-keurmerk

Toepassingen
Galerij, Entree, Buitengevel, Berging, Portiek

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Mat glas

Kleur
RAL 9010, DB 703

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 280 tot 560

Wattage
230/240 V, 50 Hz

Label
Lightronics

RA-waarde
>80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 08

Lichtprofielen
Diepstralend, Breedstralend

Kabelingang
Achterzijde

Duurzame en stijlvolle ledverlichting voor woningen en wooncomplexen

Karakter in design

Verlichting draagt bij aan de kwaliteit van wonen. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarbovenop dragen zij bij aan het karakter van het gebouw.

De HOGRO Plus serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding. Maak kennis met de BOW, RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie.

GA NAAR HOGRO PLUS PAGINA DOWNLOAD HOGRO PLUS BROCHURE
Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus is slimme ledverlichting

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Wij kijken met u naar de totale oplossing. We maken een lichtplan en kijken vooraf naar de kosten gedurende de levensduur. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk - TCO is het totaalbedrag aan kosten voor het bezit en gebruik van een product gedurende de levens- en gebruikscyclus. 

LICHTPLAN AANVRAGEN

Energieverbruik is daarbij één van de belangrijkste facetten, maar ook zaken als aanschaf, onderhoud en levensduur zijn belangrijk. De HOGRO Plus serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een aluminium behuizing met een dubbele coating en geavanceerde LED-technologie. De armaturen zijn energiezuinig, zo heeft de RINK een zeer laag systeemvermogen, wat uiteraard gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van dit armatuur is tot 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus maakt je omgeving duurzaam

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.