Lightronics-armatuur-dott-content-1
DOTT

DOTT

ROBUUST EN STIJLVOL

Rond opbouwarmatuur DOTT biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. DOTT is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is.

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in drie maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors. Het opbouwarmatuur kan worden voorzien van schemerschakelaar, bewegingssensor en noodverlichting. Combineer DOTT met GEO of RINK om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Comfortlight Easylight Optioneel noodverlichting uitvoering Dekra Led Performance gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen Enec gecertificeerd Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Vakantieparken, Sport, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Treinstation, Metrostation, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur, Rond armatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 650 tot 1720

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-dott-content-2

De voordelen van DOTT

DUIDELIJKE SIGNATUUR

De verschillende varianten in de DOTT-armaturenlijn maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creƫren. De galerij kan bijvoorbeeld worden uitgerust met de DOTT en het trappenhuis met de DOTT M, terwijl in de hal en bij de lift DOTT XL op zijn plaats is. Er kan gekozen worden voor een frosted of opalen kap. Het armatuur kan ook worden gebruikt als noodverlichting. De DOTT is voorzien van een speciale coating zodat het designarmatuur bestand is tegen onder meer het zeeklimaat in de kustgebieden. Uitgekiende technologie zorgt voor gelijkmatige lichtspreiding.

Alternatieve armaturen

Een maatje groter

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij denken graag met u mee!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)