Lightronics_header_DOTT_M

DOTT M

Robuust en stijlvol

Rond opbouwarmatuur DOTT M biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. DOTT M is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in drie maatvoeringen.

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie en is ook beschikbaar als semi-inbouw variant. De DOTT M is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. Dit extreem slagvaste armatuur kan worden voorzien van schemerschakelaar, bewegingssensor en noodverlichting. De DOTT M voldoet bovendien aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is getest op inbrekersgeweld. Zo garandeert u een veilige en goed verlichtte woonomgeving.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Easylight Comfortlight Smartscan Optioneel noodverlichting uitvoering Dekra Led Performance gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen Enec gecertificeerd CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Trappenhuis, Gangen, Entree, Buitengevel, Parkeergarage, Receptie, Kantine, Kleedkamers, Noodverlichting, Busstation, Treinstation, Metrostation, Wachtruimte, Fietsenstalling, Centrale hal, Perron, Gevangenissen, Buitenplaats

Armatuur type
Opbouwarmatuur, Inbouwarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 1250 tot 3050

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
>= 5x IK 10

Lichtprofielen
Rondstralend

Duurzame en stijlvolle ledverlichting voor woningen en wooncomplexen

Karakter in design

Verlichting draagt bij aan de kwaliteit van wonen. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarbovenop dragen zij bij aan het karakter van het gebouw.

De HOGRO Plus serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding. Maak kennis met de BOW, RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie.

GA NAAR HOGRO PLUS PAGINA DOWNLOAD HOGRO PLUS BROCHURE
Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus is slimme ledverlichting

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Wij kijken met u naar de totale oplossing. We maken een lichtplan en kijken vooraf naar de kosten gedurende de levensduur. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk - TCO is het totaalbedrag aan kosten voor het bezit en gebruik van een product gedurende de levens- en gebruikscyclus. 

LICHTPLAN AANVRAGEN

Energieverbruik is daarbij één van de belangrijkste facetten, maar ook zaken als aanschaf, onderhoud en levensduur zijn belangrijk. De HOGRO Plus serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een aluminium behuizing met een dubbele coating en geavanceerde LED-technologie. De armaturen zijn energiezuinig, zo heeft de RINK een zeer laag systeemvermogen, wat uiteraard gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van dit armatuur is tot 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

HOGRO Plus maakt je omgeving duurzaam

Lightronics uitbelicht Veluwonen
UITBELICHT

Veluwonen koppelt energiebesparing aan fraaie uitstraling

Woningcorporatie Veluwonen is de verlichting in gemeenschappelijke ruimtes aan het verduurzamen. Uitgangspunt is dat energiebesparing hand in hand gaat met een decoratieve uitstraling.

LEES MAGAZINE

Meer besparen met slimme toepassingen

DUURZAAMHEID

Het verduurzamen van woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het toepassen van LED als lichtbron levert een substantiële energiebesparing op en is de snelste manier om de kosten en de CO₂-uitstoot te verlagen. 

MEER BESPAREN MET SLIMME TOEPASSINGEN

Het verbruik kan verder worden gereduceerd met slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie of connectiviteit. Daardoor is het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer dat nodig is én extra te besparen op energiekosten. Er zijn diverse opties, afhankelijk van het armatuur. 

Easylight

Armaturen in de Easy Light uitvoering hebben een vaste lumenstroom en kunnen optioneel worden voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar waardoor het armatuur automatisch op licht en donker reageert. De gevoeligheid van de sensor is in te regelen door middel van dipswitches.

Comfortlight

Comfort Light heeft een interne bewegingsmelder en schemerschakelaar. De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 -50 -20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing. NB: Naar 0% is een kelderstand waarbij de verlichting altijd aangaat bij beweging (dus ook overdag). 

Lightronics duurzaam urban

Alternatieve armaturen

Voor een veilige doorgang

Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren.

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Balans tussen esthetiek en prestatie

Clara 360 is een perfecte balans tussen esthetiek en prestaties. Het armatuur kan worden toegepast in gangen, trappenhuizen, ontvangstruimten en kantoren. Het armatuur is optioneel verkrijgbaar met LED backlight (wit, rood, blauw of groen).

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland