Lightronics armatuur CLARE 360 in een appartementencomplex

CLARA 360

BALANS TUSSEN ESTHETIEK EN PRESENTATIE

Een perfecte balans tussen esthetiek en prestaties: Clara 360 voegt een geavanceerd element toe aan binnen- en buitenverlichting. Het armatuur kan worden gebruikt in gangen, trappenhuizen, ontvangstruimten en kantoren. Het armatuur is optioneel verkrijgbaar met LED backlight (wit, rood, blauw of groen). Het opbouwarmatuur is water- en stofdicht (IP54) en is slagvast (IK09).

Beknopt overzicht
IP54 IK09 Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED Lux-Guard

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Trappenhuis, Gangen, Entree, Receptie, Kleedkamers

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat satijn

Kleur
RAL 9006, RAL 9016

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
2715

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP54

IK-waarde
IK09

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-geenfoto

De voordelen van CLARA 360

ONDERDEEL VAN EEN FAMILIE

De Clara wand-, plafond en pendelarmaturen bieden moderne en efficiƫnte verlichting. De serie bestaat naast de Clara 360 uit de Clara 90, Clara 180 en Clara 720. Binnenhuisarchitecten en ontwerpers hebben met deze familie een uitgebreide reeks geavanceerde armaturen tot hun beschikking om de verlichting in een pand een eenduidige uitstraling te geven.

Alternatieve armaturen

Een maatje groter

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Bijzonder lichtbeeld

Ovix is een rond opbouwarmatuur met een uitstekende zijdelingse lichtverdeling voor verlichting in de woonomgeving. Het armatuur creƫert een bijzonder lichtbeeld door een indirecte lichtbron. Het licht wordt in meerdere richtingen gereflecteerd.

Hoge lichtopbrengst, fraai lichtbeeld

De Clara 720 is een rond LED-pendelarmatuur voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Vacature anoniem web
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)