Lightronics armatuur CLARA 180

CLARA 180

STIJLVOL ARMATUUR

De unieke vorm en het functionele ontwerp maken de Clara 180 een stijlvol armatuur voor binnenruimtes. Clara 180 maakt gebruik van medium-power LEDS die zijn gemonteerd op speciaal ontworpen printplaten met uitstekend warmtebeheer en uitvalbeveiliging. Geschikt voor gangen, trappenhuizen, ontvangstruimtes, vergaderzalen en open kantoren. Het Clara 180 LED armatuur is spatwaterdicht (IP40).

Beknopt overzicht
IP40 Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED Lux-Guard

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Trappenhuis, Gangen, Entree, Receptie

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat satijn

Kleur
RAL 9006, RAL 9016

Behuizing
Polycarbonaat

Lumenbereik
Van 1430 tot 2640

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP40

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-geenfoto

De voordelen van CLARA 180

EENDUIDIGE UITSTRALING

De Clara wand-, plafond en pendelarmaturen bieden moderne en efficiƫnte verlichting. De serie bestaat naast de Clara 180 uit de Clara 90, Clara 360 en Clara 720. Binnenhuisarchitecten en ontwerpers hebben met deze familie een uitgebreide reeks geavanceerde armaturen tot hun beschikking om de verlichting in een pand een eenduidige uitstraling te geven.

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Compacte en elegante verlichtingsoplossing

Clara 90 is geschikt voor gangen, trappenhuizen, ontvangstruimtes, vergaderruimten en open kantoren. Het kleinste lid van de Clara-familie biedt een compacte en elegante, verticale verlichtingsoplossing.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Vacature anoniem web
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)