Woningbouw

Comfort en veiligheid zijn belangrijke aspecten bij de verlichting van woningbouw. Lightronics heeft een uitgebreid assortiment wand- en plafondarmaturen voor allerlei toepassingen in de woningbouw. Met onze LED-oplossingen creëert u een prettige en veilige woonomgeving en bespaart u op energiekosten.

Van berging tot galerij, van entree tot trappenhuis en van parkeergarage tot parkeerplaats hebben wij voor u de meest optimale lichtoplossing. Lightronics realiseert voor elke ruimte een optimaal lichtplan. Niet voor niets zijn wij een belangrijke partner van woningcorporaties, projectontwikkelaars en Vereniging van Eigenaars (VvE’s). Onze armaturen dragen bij aan optimaal wooncomfort en sociale veiligheid. Bovendien zorgen onze duurzame LED-lichtoplossingen voor een forse daling van uw energie- en onderhoudskosten.

Lichtoplossingen voor een appartementencomplex

APPARTEMENTENCOMPLEX

Bewoners van appartementen willen graag nette algemene ruimtes. Verlichting draagt daaraan bij en zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers zich veilig voelen. Lightronics heeft tal van energiezuinige oplossingen voor appartementencomplexen: functionele armaturen en armaturen die accenten aanbrengen en de uitstraling van een gebouw versterken.

APPARTEMENTENCOMPLEX
Lightronics-appartementencomplex-Perserij-Tiel-WPV-023

Lichtoplossingen voor de migrantenopvang

MIGRANTENOPVANG

De algemene ruimtes in een migrantenopvang worden onregelmatig gebruikt. De verlichtingsoplossingen van Lightronics kunnen worden afgestemd op het gebruik en zorgen voor licht waar en wanneer gewenst. Onze armaturen zijn voorzien van de nieuwste lichttechniek en zorgt ervoor dat bewoners zich veilig en prettig voelen.

MIGRANTENOPVANG
Lightronics-migrantenopvang-2

Lichtoplossingen voor een studentenhuis

STUDENTENHUIS

Verlichting is medebepalend voor het karakter en de uitstraling van een studentenhuis.

De verlichtingsoplossingen van Lightronics voor studentenhuizen combineren een goed verlichte, veilige en prettige woonomgeving met energiebesparing. Met slimme toepassingen is het mogelijk om te zorgen voor licht waar en wanneer nodig. 

STUDENTENHUISVESTING
Lightronics-galerij-Veluwonen-Eerbeek-RINK-009

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebeid van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Verlichting is een belangrijk onderdeel van het PKVW. 

Licht is erg belangrijk voor veiligheid. Het keurmerk stelt daarom op twee gebieden eisen aan de verlichting: het armatuur zelf en de plaatsing van het armatuur. In het onderstaande filmpje zie je hoe Lightronics haar PKVW armaturen ontwikkeld, produceert en vervolgens in lichtplannen intekend.

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.