Lightronics-armatuur-ttn-content-1
TTN

TTN

VEELZIJDIG (SEMI) OPBOUWARMATUUR

Wand- en plafondarmatuur TTN is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met een LED retrofit oplossing. Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren en kan middels de meegeleverde rand ook gedeeltelijk ingebouwd worden. Naast verlichting voor corridors, entreehallen, galerijen, lifthallen en trappenhuizen is het armatuur ook inzetbaar als noodverlichting. De IP 44- en IK 10-classificatie garanderen slagvastheid en spatwaterdichtheid.

Beknopt overzicht
IP44 IK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 650 tot 2320

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-ttn-content-2

DE VOORDELEN VAN DE TTN

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn voorbereid op de toekomst. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele TTN-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Een maatje groter

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Ronde inbouwspot

De R3 is een ronde inbouwspot en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare. R3 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik. De LED’s zijn niet zichtbaar door randverlichting.

Bijzonder lichtbeeld

Ovix is een rond opbouwarmatuur met een uitstekende zijdelingse lichtverdeling voor verlichting in de woonomgeving. Het armatuur creëert een bijzonder lichtbeeld door een indirecte lichtbron. Het licht wordt in meerdere richtingen gereflecteerd.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)