Lightronics-armatuur-ovix-content-1
Ovix

OVIX

BIJZONDER LICHTBEELD

Ovix is een rond opbouwarmatuur met een uitstekende zijdelingse lichtverdeling voor verlichting in de woonomgeving. Het armatuur creëert een bijzonder lichtbeeld door een indirecte lichtbron. Het licht wordt in meerdere richtingen gereflecteerd door een helder polycarbonaat lichtkap, waardoor een brede lichtverdeling ontstaat. Ovix is onder meer geschikt voor gangen, algemene ruimtes, trappen en trappenhuizen maar ook voor bijvoorbeeld slaapkamers en toiletruimtes. Ovix is slagvast (IK09) en water- en stofdicht (IP40).

Beknopt overzicht
IP40 IK09 Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk Lux-Guard

Toepassingen
Woningbouw, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Maakindustrie, Onderwijs, Kantine, Trappenhuis, Trappenhuis

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder

Behuizing
Gesponnen staal, Met niet-verkleurende polyester coating

Lumenbereik
Van 1665 tot 3685

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-ovix-content-1

De voordelen van Ovix

EXTRA ACCENT

Verlichting kan een ruimte verfraaien en een bijzonder accent geven. Een van de kenmerken van de Ovix is de moderne lichttechniek. Zo wordt het licht onder andere teruggeleid naar de muur voor een opvallend visueel effect. Ovix geeft een bijzonder accent en is daardoor uitermate geschikt voor ontvangst- en publieke ruimtes en entrees.

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Balans tussen esthetiek en prestatie

Clara 360 is een perfecte balans tussen esthetiek en prestaties. Het armatuur kan worden toegepast in gangen, trappenhuizen, ontvangstruimten en kantoren. Het armatuur is optioneel verkrijgbaar met LED backlight (wit, rood, blauw of groen).

Voor een stijlvolle entree

De Realta Micro geeft de buitenruimte een bijzonder accent. Het stijlvolle wandarmatuur is geschikt om entrees en voordeuren te verlichten. De Realta Micro is complementair aan de Realta, een grote armatuur voor toepassingen aan de buitengevel.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)