Lightronics-armatuur-tpn-content-2

TPN

SLAGVAST WAND- EN PLAFONDARMATUUR

Opbouwarmatuur TPN is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met een LED retrofit oplossing. TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met hoge lichtopbrengst. Het armatuur kan worden voorzien van een bewegingssensor, schemerschakelaar en noodverlichting. Er zijn tevens pictogrammen beschikbaar voor vluchtwegaanduiding. De TPN, uit de Hogro-serie, is geschikt voor galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen. Het armatuur is slagvast en waterdicht (IP65). Combineer met TPS, TPK of TPB om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gte3xIK10 gte4xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Woningbouw, Stationsgebied, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Busstation, Treinstation, Metrostation, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 440 tot 1050

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-tpn-content-1

DE VOORDELEN VAN DE TPN

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn voorbereid op de toekomst. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele TPN-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Voor gericht licht

Het TPK armatuur biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Het armatuur is ontwikkeld voor woningbouw. De TPK is voorzien van up-to-date LED-techniek en heeft een afscherming die zorgt voor gericht licht.

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)