Lightronics-armatuur-tps-content-2

TPS

SLAGVAST WANDARMATUUR

Opbouwarmatuur TPS is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met een LED retrofit oplossing. De robuuste TPS biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Het wand- en plafondarmatuur is voorzien van de meest recente LED-techniek en kan worden voorzien van een bewegingssensor, schemerschakelaar of noodverlichting. De TPS, uit de Hogro-serie, is geschikt voor galerijen, voordeuren, bergingen, portieken en achterpaden en is stof- en waterdicht (IP65). Combineer met TPK, TPN of TPB om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gte3xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Vakantieparken, Noodverlichting, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Kleur
RAL 9005, RAL 7016, RAL 9010

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 280 tot 560

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-tps-content-1

DE VOORDELEN VAN DE TPS

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn voorbereid op de toekomst. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele TPS-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Lightronics-uitbelicht-tps-waterweg-wonen-thumb
UITBELICHT

Waterweg Wonen vervangt armaturen budgetneutraal

Waterweg Wonen is de gemeenschappelijke ruimten van haar woningbudget aan het 'verledden'. In totaal gaat het om vervanging van bijna 10.000 armaturen.

LEES MAGAZINE

Alternatieve armaturen

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Voor gericht licht

Het TPK armatuur biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Het armatuur is ontwikkeld voor woningbouw. De TPK is voorzien van up-to-date LED-techniek en heeft een afscherming die zorgt voor gericht licht.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)