Lightronics-armatuur-geo-content-1

GEO

ROBUUST EN STIJLVOL

Driehoekig wandarmatuur GEO biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. GEO is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is.

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden. Het slagvaste opbouwarmatuur is geschikt voor buitentoepassingen, bij entrees en aan gevels, voordeuren, trappenhuizen, galerijen, voordeuren en lifthallen. Combineer GEO met RINK of DOTT om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gt2xIK10 Easylight Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk

Toepassingen
Woningbouw, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Trappenhuis

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 440 tot 1250

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-geo-content-2

De voordelen van GEO

DUIDELIJKE SIGNATUUR

GEO is onderdeel van de Hogro Plus-serie van Lightronics. De verschillende armaturen uit de Hogro Plus-serie maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren. De RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie zijn geschikt voor tal van toepassingen. Deze wand- en plafondarmaturen combineren een opvallend design met de modernste LED-technologie. In alle gevallen zorgt een uitgekiende technologie voor gelijkmatige lichtspreiding. Bovendien bieden deze armaturen volop mogelijkheden om te variëren.

Alternatieve armaturen

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)