Hoge-Rij-Deventer-018

DOTT H

ROBUUST EN STIJLVOL

De DOTT H is een slagvast, rond opbouwarmatuur en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. Ideaal voor bij de voordeur. De halve afscherming is te personaliseren met een huisnummer of logo.

Het DOTT H armatuur is getest op vandaalbestendigheid volgens het SKG keurmerk en kan daarom tegen een stootje. Met een vandaalbestendigheid van meer dan 5 x IK 10 voldoet het armatuur aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). U garandeert zo een veilige woonomgeving in uw appartementencomplex, migrantenopvang of studentenhuisvesting.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Optioneel noodverlichting uitvoering Dekra Led Performance gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen Enec gecertificeerd CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken

Armatuur type
Opbouwarmatuur, Rond armatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 650 tot 1050

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Duurzame en stijlvolle ledverlichting voor woningen en wooncomplexen

Karakter in design

Verlichting draagt bij aan de kwaliteit van wonen. De HOGRO Plus LED-armaturen van Lightronics zorgen voor sociale veiligheid, licht waar gewenst en zijn energiebesparend. Daarbovenop dragen zij bij aan het karakter van het gebouw.

De HOGRO Plus serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. Uitgekiende LED-technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding. Maak kennis met de RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie.

GA NAAR HOGRO PLUS PAGINA DOWNLOAD HOGRO PLUS BROCHURE
Hoge-Rij-Deventer-020

HOGRO Plus is slimme ledverlichting

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Wij kijken met u naar de totale oplossing. We maken een lichtplan en kijken vooraf naar de kosten gedurende de levensduur. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk - TCO is het totaalbedrag aan kosten voor het bezit en gebruik van een product gedurende de levens- en gebruikscyclus. 

LICHTPLAN AANVRAGEN

Energieverbruik is daarbij één van de belangrijkste facetten, maar ook zaken als aanschaf, onderhoud en levensduur zijn belangrijk. De HOGRO Plus serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een aluminium behuizing met een dubbele coating en geavanceerde LED-technologie. De armaturen zijn energiezuinig, zo heeft de RINK een zeer laag systeemvermogen, wat uiteraard gunstig is voor de CO2-footprint. De TCO van dit armatuur is tot 55% lager dan die van een vergelijkbaar armatuur in zijn klasse.

Hoge-Rij-Deventer-029

HOGRO Plus maakt je omgeving duurzaam

Lightronics-uitbelicht-hoge-rij-deventer
UITBELICHT

BESPAAR TOT 70% ENERGIE DOOR OVERSTAP NAAR LED-ARMATUREN

Woonbedrijf ieder1 vervangt de conventionele verlichting in gemeenschappelijke ruimten van wooncomplexen door LED. Het belangrijkste doel daarvan is om het energieverbruik te verlagen en kosten te besparen. In een appartementengebouw in Deventer zijn DOTT-, DOTT M-, DOTT H-, R3- en TPN-armaturen van Lightronics toegepast.

UITBELICHT

Meer besparen met slimme toepassingen

DUURZAAMHEID

Het verduurzamen van woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het toepassen van LED als lichtbron levert een substantiële energiebesparing op en is de snelste manier om de kosten en de CO₂-uitstoot te verlagen. 

MEER BESPAREN MET SLIMME TOEPASSINGEN

Het verbruik kan verder worden gereduceerd met slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie of connectiviteit. Daardoor is het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer dat nodig is én extra te besparen op energiekosten. Er zijn diverse opties, afhankelijk van het armatuur. 

Easylight

Armaturen in de Easy Light uitvoering hebben een vaste lumenstroom en kunnen optioneel worden voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar waardoor het armatuur automatisch op licht en donker reageert. De gevoeligheid van de sensor is in te regelen door middel van dipswitches.

Comfortlight

Comfort Light heeft een interne bewegingsmelder en schemerschakelaar. De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 -50 -20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing. NB: Naar 0% is een kelderstand waarbij de verlichting altijd aangaat bij beweging (dus ook overdag). 

Lightronics-duurzaam-urban

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Lightronics-personeel-marinda-roelofs
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)