Lightronics-armatuur-dott-content-2

DOTT H

ROBUUST EN STIJLVOL

De DOTT H is een slagvast, rond opbouwarmatuur en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. Ideaal voor bij de voordeur. De halve afscherming is te personaliseren met een huisnummer of logo.

Het DOTT H armatuur is getest op vandaalbestendigheid volgens het SKG keurmerk en kan daarom tegen een stootje. Met een vandaalbestendigheid van meer dan 5 x IK 10 voldoet het armatuur aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). U garandeert zo een veilige woonomgeving in uw appartementencomplex, migrantenopvang of studentenhuisvesting.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Optioneel noodverlichting uitvoering Dekra Led Performance gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen Enec gecertificeerd CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken

Armatuur type
Opbouwarmatuur, Rond armatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 650 tot 1050

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-dott-content-1

De voordelen van DOTT H

DUIDELIJKE SIGNATUUR

De verschillende varianten in de DOTT-armaturenlijn maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren. De galerij kan bijvoorbeeld worden uitgerust met de DOTT en het trappenhuis met de DOTT M, terwijl in de hal en bij de lift DOTT XL op zijn plaats is. Er kan gekozen worden voor een frosted of opalen kap. Het armatuur kan ook worden gebruikt als noodverlichting. De DOTT H is voorzien van een speciale coating zodat het designarmatuur bestand is tegen onder meer het zeeklimaat in de kustgebieden. Uitgekiende technologie zorgt voor gelijkmatige lichtspreiding.

PERSONALISATIE

De DOTT H beschikt over een afscherming waardoor het armatuur uitermate geschikt is om te plaatsen bij een voordeur of op een galerij. De DOTT H heeft de mogelijkheid tot het realiseren van een huisnummer of logo in de halve afscherming.

Lightronics-uitbelicht-hoge-rij-deventer
UITBELICHT

BESPAAR TOT 70% ENERGIE DOOR OVERSTAP NAAR LED-ARMATUREN

Woonbedrijf ieder1 vervangt de conventionele verlichting in gemeenschappelijke ruimten van wooncomplexen door LED. Het belangrijkste doel daarvan is om het energieverbruik te verlagen en kosten te besparen. In een appartementengebouw in Deventer zijn DOTT-, DOTT M-, DOTT H-, R3- en TPN-armaturen van Lightronics toegepast.

UITBELICHT

Alternatieve armaturen

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Robuust en stijlvol

RINK is een veelzijdig wandarmatuur voor woningbouw. Het armatuur combineert een compact en modern design met energiebesparing. De decoratieve verlichting is toepasbaar bij voordeuren, op galerijen en balkons en in corridors en bij achterpaden.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Lightronics-personeel-marinda-roelofs
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)