Lightronics-armatuur-dott-xl-content-1
DOTT XL

DOTT XL

ROBUUST EN STIJLVOL

Rond opbouwarmatuur DOTT XL biedt slagvaste verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. DOTT XL is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden. De behuizing is van duurzaam aluminium met een dubbele coating die de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is. De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in drie maatvoeringen.

De DOTT XL is de grootste variant in de DOTT-armaturenfamilie en is geschikt als verlichting bij entrees en in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen en corridors. Dit extreem slagvaste armatuur kan worden voorzien van schemerschakelaar, bewegingssensor en noodverlichting. Combineer DOTT met GEO of RINK om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Easylight Comfortlight Optioneel noodverlichting uitvoering Dekra Led Performance gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen Enec gecertificeerd Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Noodverlichting, Gevangenissen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 1720 tot 3400

Label
Hogro plus

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-dott-xl-content-2

De voordelen van de DOTT XL

DUIDELIJKE SIGNATUUR

De verschillende varianten in de DOTT-armaturenlijn maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creƫren. De galerij kan bijvoorbeeld worden uitgerust met de DOTT en het trappenhuis met de DOTT M, terwijl in de hal en bij de lift DOTT XL op zijn plaats is. Er kan gekozen worden voor een frosted of opalen kap. Het armatuur kan ook worden gebruikt als noodverlichting. De DOTT XL is voorzien van een speciale coating zodat het designarmatuur bestand is tegen onder meer het zeeklimaat in de kustgebieden.

Alternatieve armaturen

Extreem slagvaste verlichting

DOTT EXTREME kenmerkt zich door een hoge lichtopbrengst en is extreem slagvast. Dat maakt het armatuur geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals tram-, bus-, metro- en treinstations en gevangenissen. Ook toepasbaar in entrees en entreehallen.

Hoge lichtopbrengst, fraai lichtbeeld

De Clara 720 is een rond LED-pendelarmatuur voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)