Homepage - Armaturen - DOTT XL EXTREME
Lightronics-armatuur-dott-extreme-content-1
DOTT EXTREME

DOTT XL EXTREME

EXTREEM SLAGVASTE VERLICHTING

De DOTT EXTREME onderscheidt zich door een hoge lichtopbrengst en is extreem slagvast (≥5 IK 10). Dat maakt het armatuur geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals tram-, bus-, metro- en treinstations en gevangenissen. Daarnaast kan de DOTT EXTREME, net als de overige armaturen uit de DOTT-armaturenfamilie, worden toegepast als buitenverlichting bij entrees en in entreehallen.

Beknopt overzicht
IP65 gt5xIK10 Smartscan Easylight Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk

Toepassingen
Woningbouw, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Trappenhuis, Busstation, Treinstation, Metrostation, Gevangenissen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal of frosted

Kleur
DB 703, RAL 9010

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 3800 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-armatuur-dott-extreme-content-2

De voordelen van DOTT EXTREME

EENDUIDIGE SIGNATUUR

De verschillende varianten in de DOTT-armaturenlijn maken het mogelijk om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren. De galerij kan bijvoorbeeld worden uitgerust met de DOTT en het trappenhuis met de DOTT M, terwijl in de hal en bij de lift DOTT XL op zijn plaats is. De DOTT EXTREME is geschikt voor entrees en entreehallen. Er kan gekozen worden voor een frosted of opalen kap. Het armatuur kan ook worden gebruikt als noodverlichting. De DOTT EXTREME is voorzien van een speciale coating zodat het armatuur bestand is tegen onder meer het zeeklimaat in de kustgebieden. Uitgekiende technologie zorgt voor gelijkmatige lichtspreiding.

Alternatieve armaturen

Het grootste lid van de DOTT armaturen

De DOTT XL is de grootste variant in de DOTT-armaturenfamilie en is geschikt als verlichting bij entrees en in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen en corridors. Het ronde opbouwarmatuur is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden.

Hoge lichtopbrengst, fraai lichtbeeld

De Clara 720 is een rond LED-pendelarmatuur voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting.

Bijzonder lichtbeeld

Ovix is een rond opbouwarmatuur met een uitstekende zijdelingse lichtverdeling voor verlichting in de woonomgeving. Het armatuur creëert een bijzonder lichtbeeld door een indirecte lichtbron. Het licht wordt in meerdere richtingen gereflecteerd.

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)