Lightronics PVR armatuur

PVR

SLAGVAST EN VANDAALBESTENDIG

De slagvaste (>4 x IK10) PVR is een robuust, vandaalbestendig opbouwarmatuur. Het armatuur is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk. Het armatuur kan worden gebruikt als continu- en noodverlichting in bergingen, galerijen, technische ruimtes en trappenhuizen. PVR is stof- en waterdicht (IP65) en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Beknopt overzicht
IP65 gte4xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, Polycarbonaat, helder prismatisch, polycarbonaat opaal

Kleur
RAL 7032

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 440 tot 840

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
> 4 x IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics PVR armatuur

De voordelen van PVR

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit. Door toepassing van onze Oppluskit kunnen ook bestaande conventionele PVR-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Multi-inzetbaar

De PVP is een slank vormgegeven opbouwarmatuur. Door de compacte afmetingen en multifunctionaliteit past het PVP-armatuur bijna op elke denkbare plek. De PVP is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk en vandaalbestendig.

SLAGVAST WAND- EN PLAFOND ARMATUUR

In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst.

Slagvast wandarmatuur voor woningbouw

Opbouwarmatuur WVK is een energiezuinige oplossing voor plaatsen waar behoefte is aan gericht licht, zoals in bergingen en bij voor- en achterdeuren. Ook beschikbaar met bewegingssensor, schemerschakelaar of als noodverlichting.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland