Lightronics-armatuur-tpb-content-2

TPB

SLAGVAST WAND- EN PLAFONDARMATUUR

Opbouwarmatuur TPB is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met een LED retrofit oplossing. TPB is een veelzijdig vierkant opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst en goede lichtverdeling. Het wand- en plafondarmatuur kan worden voorzien van een bewegingssensor, schemerschakelaar en noodverlichting. De TPB, onderdeel van de Hogro-serie, is geschikt voor entreehallen, galerijen, lifthallen, portieken en trappenhuizen. Het armatuur is slagvast en waterdicht (IP65). Combineer met TPS, TPK of TPN om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Beknopt overzicht
IP65 gte3xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Woningbouw, Stationsgebied, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Onderwijs, Trappenhuis, Trappenhuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Treinstation, Noodverlichting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat extreem slagvast, UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 840 tot 2320

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-tpb-content-1

DE VOORDELEN VAN DE TPB

DE VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn voorbereid op de toekomst. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele TPB-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Een maatje groter

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Robuust en stijlvol

De veelzijdige GEO biedt met één basisarmatuur vele verlichtingsmogelijkheden. Het driehoekige armatuur is er in drie varianten, met of zonder decoratieve afscherming, en kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)