Lightronics-smartscan-content-5

SmartScan Noodverlichting - Slim, veilig en duurzaam

Gezond en veilig werken

VEILIGHEID VOOROP

Goede verlichting is een voorwaarde om gezond en veilig te kunnen werken. Goed gedoseerd licht is onmisbaar in een productieproces, op kantoor maar ook bijvoorbeeld in de zorg. Met SmartScan het meest flexibele lichtregelsysteem en monitoring van (nood)-verlichting van Lightronics zorgt u voor een optimale werkomgeving.

Werkplekken in welke zin dan ook, magazijnpaden en semiopenbare ruimten moeten zodanig verlicht zijn, dat het licht zorgt voor optimale veiligheid en gezondheid van medewerkers. Door voor iedere ruimte een optimaal lichtplan te realiseren verhoogt u de productie en verlaagt u uw energie- en onderhoudskosten. Met onze lichtoplossingen voor industrie, utiliteit en kantoor kiest u voor de juiste Total Cost of Ownership.

Lightronics-smartscan-content-1
Lightronics-whitepaper-smartscan
SMARTSCAN

Download het SmartScan Whitepaper

In het whitepaper leest u alles over gezond veilig werken met slimme (nood)verlichting. Vul uw naam en e-mailadres in en u ontvangt het whitepaper direct in uw mailbox.

Door deze whitepaper aan te vragen gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid*

Licht en inzicht

SmartScan is een revolutionair draadloos lichtregelsysteem waarmee gebruikers hun energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie kunnen monitoren voor alle SmartScan standaard- en noodverlichtingsarmaturen. Met SmartScan verlaagt u niet alleen uw energiegebruik en CO₂-footprint, u bespaart jaarlijks tijd en geld door het overzichtelijke onderhoudsrapport.

De informatie is inzichtelijk via een webbased portal die u overal op uw computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken.

Benieuwd wat het systeem voor u kan betekenen? Download de brochure of vraag een gesprek aan met uw accountmanager.

DOWNLOAD BROCHURE
Lightronics-SmartScan-content-1

De voordelen van SmartScan

SmartScan als totaaloplossing

SmartScan

Met SmartScan verlichting heeft u alle gegevens over uw verlichting in één overzicht. Het geeft u inzicht in de status en energieverbruik van alle verlichtingsarmaturen, op elk gewenst moment. Uw noodverlichtingsarmaturen zijn ook gemakkelijk toe te voegen waardoor u altijd een volledig overzicht heeft. Maar SmartScan voor noodverlichting biedt nog meer voordelen. Zo wordt onderhoud van uw noodverlichtingsarmaturen eenvoudig gemaakt door de gemakkelijk in te plannen testen op afstand.

Alles weten over de voordelen van SmartScan in combinatie met noodverlichting? Bezoek hiervoor de website van onze partner Famostar, die naast Lightronics ook onderdeel is van de Thorpe Group.

Lightronics-smartscan-content-2

Benieuwd wat SmartScan verlichting voor u kan betekenen

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.