240_2017_Nw_Weverseinde_Puttershoek_Prunus_B_017
PRUNUS B

PRUNUS B

ONDERSCHEIDEND EN FLEXIBEL

De PRUNUS-lijn kenmerkt zich door een design met oog voor detail, passend in de meest uiteenlopende leefomgevingen. PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring boven. De PRUNUS B is geschikt als straat- en terreinverlichting voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra en woonwijken. PRUNUS B is slagvast (IK10) en stof- en waterdicht (IP66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Stationsgebied, Recreatie, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Treinstation

Armatuur type
Rond armatuur, Paaltoparmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, Helder glas, Gestructureerd polycarbonaat

Kleur
RAL 7016

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 1000 tot 4860

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Asymmetrisch, Rondstralend

Lightronics-geenfoto

DE VOORDELEN VAN DE PRUNUS B

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 6 modellen en 23 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Flexibiliteit in vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS B is verkrijgbaar in drie varianten: B1, B2 en B3. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten uniek. De B1 en B2 hebben een vlakke lichtkap van helder polycarbonaat. De B3 heeft een lensvormige lichtkap van helder gestructureerd polycarbonaat.

Lightronics-uitbelicht-prunus-b-binnenmaas-thumb
UITBELICHT

Primeur in Puttershoek met PRUNUS B

De eerste PRUNUS B-armaturen in Nederland staan in Puttershoek. De keuze is grotendeels op esthetische gronden gemaakt.

LEES MAGAZINE

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Hoge lichtopbrengst

JUNO wordt toegepast op masthoogtes tot 12 meter en is bij uitstek geschikt voor verlichting van grote, open oppervlakken zoals parkeerterreinen bij ziekenhuizen en winkelcentra, bedrijventerreinen en recreatiegebieden.

Diverse vormen

De PRUNUS F heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte. Het rondarmatuur is leverbaar in vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen.

Design met oog voor detail

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur, verkrijgbaar met vier verschillende lichtkappen. Het armatuur is breed toepasbaar in de openbare ruimte en kan ook worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland