240_2021_Lumierepark_Almere_PRUNUS_F_020
PRUNUS F

PRUNUS F

DESIGN MET OOG VOOR DETAIL

De PRUNUS F is een rondarmatuur en is leverbaar in vier varianten. Het armatuur heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals woonwijken, pleinen, parken, bedrijventerreinen, wijkontsluitingswegen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en parkeerterreinen. De PRUNUS F is verkrijgbaar met een lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, vlak (F1/F2), gestructureerd polycarbonaat, lensvormig (F3) en met een vlakke lichtkap, helder veiligheidsglas (F4).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Vakantieparken, Maakindustrie, Parkeerterrein, Parkeerterrein

Armatuur type
Rond armatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 7016

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 1050 tot 4860

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Asymmetrisch, Breedstralend, Rondstralend

DE VOORDELEN VAN DE PRUNUS F

VERLICHTING ALS MARKERINGSPUNT

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 6 modellen en 23 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

LICHTVERMOGEN

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS F bestaat uit vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen. De F1 en F2 hebben een vlakke lichtkap van helder polycarbonaat. De F3 heeft een lensvormige lichtkap van helder gestructureerd polycarbonaat. De F4 heeft een vlakke lichtkap van helder veiligheidsglas.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Variatie in vorm

De PRUNUS E is een LED rondarmatuur met een instelbaar maststuk en kan als opschuif- en opzetarmatuur worden toegepast. De PRUNUS E heft vier varianten en is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de openbare ruimte.

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen.

Veelzijdig en flexibel

De BURAN is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is geschikt voor allerlei toepassingen: van woonwijken tot fietspaden en van rotondes tot wijkontsluitingswegen. De BURAN is functioneel en decoratief.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland