Lightronics JUNO armaturen op een parkeerplaats

JUNO

EFFICIËNTE VERLICHTING VAN GROTE OPPERVLAKKEN

JUNO wordt toegepast op masthoogtes tot 12 meter en is bij uitstek geschikt voor verlichting van grote, open oppervlakken zoals parkeerterreinen bij ziekenhuizen en winkelcentra, bedrijventerreinen en recreatiegebieden. Het armatuur is slagvast (IK10) en waterdicht (IP66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 CE-keurmerk LED

Toepassingen
Openbare ruimte, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Sport, Parkeerterrein, Industrieterrein, Rotonde, Pleinen en parken, Treinstation, Gevangenissen, Buitenplaats

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9006

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 12515 tot 39940

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch, Asymmetrisch

Lightronics-geenfoto

De voordelen van JUNO

EFFICIËNTE EN EGALE VERLICHTING

JUNO is leverbaar met asymmetrische en symmetrische lichtverdeling voor plaatsing aan respectievelijk de randen en in het midden van een terrein. Het armatuur is geschikt voor masten met een diameter van 101 millimeter en past, met een verloopstuk, ook op masten van 76 en 89 millimeter doorsnede. De gebolde, gladde aluminium bovenkap voorkomt ophoping van vuil en vocht aan de buitenzijde. Elke LED is voorzien van een afzonderlijke lens die het licht richt, wat resulteert in een bijzonder efficiënte optische lichtprestatie en uniformiteit.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Diverse vormen

De PRUNUS F heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte. Het rondarmatuur is leverbaar in vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen.

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen.

Decoratief en elegant

LUZ is een modern vormgegeven LED-armatuur voor straat en terrein. Het decoratieve armatuur is voorzien van een opticaschaal. Deze minimaliseert lichtvervuiling en lichthinder, met behoud van een goede lichtopbrengst.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg