PRUNUS V

FRAAI OPENGEWERKT DESIGN ARMATUUR

PRUNUS V is een fraai opengewerkt designarmatuur dat in nauwe samenwerking met gemeenten is ontwikkeld. Er zijn drie uitvoeringen. De PRUNUS V1 met een vlakke heldere lichtkap voor de hoogste efficiëntie, de PRUNUS V2 met een frosted bolle lichtkap voor maximale lichtspreiding en oriëntatie en tot slot de PRUNUS V3 met een heldere bolle lichtkap voor maximale oriëntatie.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk Zhaga D4i

Toepassingen
Parkeerterrein, Voet- en fietspaden, Wegen, Woonstraat, Industrieterrein, Pleinen en parken

Armatuur type
Paaltoparmatuur, Rond armatuur

Lichtkap
Gestructureerd polycarbonaat, Polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 7016

Behuizing
Aluminium gecoat

Gewicht
± 6 kg (afhankelijk van uitvoering)

Lumenbereik
Van 800 tot 4200

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Asymmetrisch, Breedstralend, Rondstralend

Lightronics-geenfoto

DE VOORDELEN VAN DE PRUNUS V

Diverse kleuren toepasbaar

De PRUNUS V heeft de modulaire opbouw van de PRUNUS-armaturenfamilie en kan worden uitgerust met de bekende decoratieve RGB-LEDring, waardoor bijvoorbeeld binnen een wijk kleuraccenten kunnen worden aangebracht.

Accenten aan te brengen met lichtkap

Het design is fris en geeft nieuwe impulsen aan het paaltop-armatuur. Belangrijk is dat door de verschillende uitvoeringen er gekozen kan worden voor efficiëntie of juist voor meer accenten doordat de PRUNUS V ook leverbaar is met een frosted bolle lichtkap.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Flexibel in vorm en functie

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst in de openbare ruimte.

Onderscheidend en flexibel

PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten van de PRUNUS B onderscheidend.

Design met oog voor detail

De PRUNUS C is een rondarmatuur dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is in de openbare ruimte. De PRUNUS C biedt de keuze uit vier varianten met verschillende lichtkappen: C1, C2, C3 en C4.

Design met oog voor detail

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur, verkrijgbaar met vier verschillende lichtkappen. Het armatuur is breed toepasbaar in de openbare ruimte en kan ook worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning.

Variatie in vorm

De PRUNUS E is een LED rondarmatuur met een instelbaar maststuk en kan als opschuif- en opzetarmatuur worden toegepast. De PRUNUS E heeft vier varianten en is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de openbare ruimte.

Diverse vormen

De PRUNUS F heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte. Het rondarmatuur is leverbaar in vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland