Lightronics PGA armaturen in een parkeergarage

PGA

ENERGIEZUINIGE PARKEERGARAGEVERLICHTING

Met het PGA LED armatuur vinden bezoekers moeiteloos hun weg in uw parkeergarage. Het energiezuinige opbouwarmatuur verlicht altijd optimaal waar nodig en dat geeft een veilig en prettig gevoel. De PGA zorgt voor een egaal lichtbeeld tot in de verste hoeken. Bovendien is het armatuur stof- en waterdicht zodat u jarenlang verzekerd bent van goede parkeergarageverlichting. Naast parkeergarageverlichting is het PGA -armatuur ook uitermate geschikt voor onder meer bedrijfshallen en technische ruimtes.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Easylight Smartscan Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED

Toepassingen
Stationsgebied, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Sport, Berging, Parkeergarage, Kleedkamers, Busstation, Treinstation, Metrostation, Fietsenstalling, Centrale hal

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, frosted

Kleur
RAL 7032

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 1300 tot 8800

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics PGA armatuur aan het plafond van een parkeergarage

De voordelen van PGA

EXTRA ENERGIE

SmartScan biedt de mogelijkheid om doelmatige verlichting en energiebesparing met elkaar te combineren. Door SmartScan-technologie toe te voegen aan de PGA, inclusief aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling, wordt een forse extra energiebesparing gerealiseerd. De verlichting brandt alleen voluit waar beweging is. Daar waar geen traffic is, schakelt de verlichting gefaseerd uit of terug. De energiereductie kan oplopen tot meer dan 70% in vergelijking met conventionele verlichting.

Alternatieve armaturen

SLAGVAST WAND- EN PLAFOND ARMATUUR

In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland