Lightronics-armatuur-antego-content-1
ANTEGO

ANTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage en is geschikt voor verlichting van onder meer treinstations, onderdoorgangen, sportaccommodaties, parkeergarages, tunnels en scholen. Het armatuur heeft een IP65-certificering en kenmerkt zich, dankzij een IK-waarde van 3x IK10, als vandalismebestendige LED-verlichting.

Beknopt overzicht
IP65 3xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Buiten de bebouwde kom, Maakindustrie, Parkeergarage, Parkeergarage, Busstation, Treinstation, Metrostation, Gevangenissen

Armatuur type
Hoekopbouw

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat

Kleur
RAL 9005, RAL 9010

Behuizing
Aluminium

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-antego-content-2

De voordelen van ANTEGO

VEILIG EN DUURZAAM

De ANTEGO staat garant voor duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting die de veiligheid vergroot. ANTEGO is beschikbaar in twee standaardlengtes, afhankelijk van de lumenoutput. Door het toepassen van LED dalen de energie- en onderhoudskosten. LED-verlichting verbruikt al snel 50% minder energie dan de conventionele variant. Met het toevoegen van slimme componenten kan er zelfs nog meer energie bespaard worden.

Lightronics-uitbelicht-antego-zoetermeer-thumb
UITBELICHT

Energiezuinig en extreem slagvast in Zoetermeer

Extreem slagvast en energiezuinig: dat waren voor de gemeente zoetermeer belangrijke redenen om het ANTEGO-armatuur toe te passen bij een onderdoorgang in het centrum.

LEES MAGAZINE

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland