Lightronics Antego armaturen in een tunnel in Zoetermeer

ANTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage en is geschikt voor verlichting van onder meer treinstations, onderdoorgangen, sportaccommodaties, parkeergarages, tunnels en scholen. Het armatuur heeft een IP65-certificering en kenmerkt zich, dankzij een IK-waarde van 3x IK10, als vandalismebestendige LED-verlichting.

Beknopt overzicht
IP65 3xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Smartscan CE-keurmerk

Toepassingen
Buiten de bebouwde kom, Tunnel en onderdoorgangen, Busstation, Treinstation, Metrostation, Bushalte, Busperron, Fietsenstalling, Centrale hal, Perron, Trappenhuis, Parkeergarage, Gevangenissen, Cellen

Armatuur type
Hoekopbouw, Lijnarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, Polycarbonaat, helder prismatisch

Kleur
RAL 9005, RAL 9010

Behuizing
Aluminium

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
3xIK10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics Antego armaturen in een tunnel

De voordelen van ANTEGO

VEILIG EN DUURZAAM

De ANTEGO staat garant voor duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting die de veiligheid vergroot. ANTEGO is beschikbaar in twee standaardlengtes, afhankelijk van de lumenoutput. Door het toepassen van LED dalen de energie- en onderhoudskosten. LED-verlichting verbruikt al snel 50% minder energie dan de conventionele variant. Met het toevoegen van slimme componenten kan er zelfs nog meer energie bespaard worden.

Lightronics uitbelicht Antego Zoetermeer
UITBELICHT

Energiezuinig en extreem slagvast in Zoetermeer

Extreem slagvast en energiezuinig: dat waren voor de gemeente zoetermeer belangrijke redenen om het ANTEGO-armatuur toe te passen bij een onderdoorgang in het centrum.

LEES MAGAZINE

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland