Lightronics PLUTEGO armatuur in een fietstunnel

PLUTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Inbouw- en opbouwarmatuur PLUTEGO is energiebesparend en onderhoudsarm. Het armatuur is extreem slagvast (4x IK10) en daarom geschikt voor omgevingen waar slagvastheid een vereiste is, zoals ov-stations, parkeergarages, onderdoorgangen en tunnels maar ook strafinrichtingen, politiebureaus, sportaccommodaties en scholen. Het multifunctionele armatuur is ontworpen als inbouw- of hoekarmatuur en is beschikbaar in 2 standaard lengtematen.

Beknopt overzicht
IP65 4xIK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Smartscan Dekra Led Performance gecertificeerd enec+ CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Stationsgebied, Recreatie, Buiten de bebouwde kom, Sport, Sporthal, Tunnel en onderdoorgangen, Busstation, Treinstation, Metrostation, Bushalte, Busperron, Wachtruimte, Fietsenstalling, Centrale hal, Perron, Parkeergarage, Trappenhuis, Gevangenissen, Entree, Kantine, Cellen

Armatuur type
Inbouwarmatuur, Opbouwarmatuur, Lijnarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9007

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
4x IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics PLUTEGO armatuur in een fietstunnel

De voordelen van PLUTEGO

OPTIMALE LICHTBELEVING

Een optimale lichtbeleving en besparen gaan perfect samen bij de PLUTEGO. De extreem slagvaste verlichting biedt een keuze uit een vaste configuratie of een dimbare variant.

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg