Lightronics-armatuur-plutego-content-2
PLUTEGO

PLUTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Inbouw- en opbouwarmatuur PLUTEGO is energiebesparend en onderhoudsarm. Het armatuur is extreem slagvast (4x IK10) en daarom geschikt voor omgevingen waar slagvastheid een vereiste is, zoals ov-stations, parkeergarages, onderdoorgangen en tunnels maar ook strafinrichtingen, politiebureaus, sportaccommodaties en scholen. Het multifunctionele armatuur is ontworpen als inbouw- of hoekarmatuur en is beschikbaar in 2 standaard lengtematen.

Beknopt overzicht
IP65 4xIK10.svg Veiligheidsklasse1 Easylight Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Stationsgebied, Recreatie, Buiten de bebouwde kom, Sport, Maakindustrie, Parkeergarage, Parkeergarage, Busstation, Treinstation, Metrostation, Gevangenissen

Armatuur type
Inbouwarmatuur, Opbouwarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9007

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-plutego-content-1

De voordelen van PLUTEGO

OPTIMALE LICHTBELEVING

Een optimale lichtbeleving en besparen gaan perfect samen bij de PLUTEGO. De extreem slagvaste verlichting biedt een keuze uit een vaste configuratie of een dimbare variant. Het armatuur beschikt over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen. Zo gaat een goed verlichte en veilige omgeving hand in hand met energiebesparing, met licht waar en wanneer gewenst.

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland