Lightronics VENTEGO armatuur in een tunnel

VENTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. IP65 armatuur VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast (5x IK 10), vandalismebestendig opbouwarmatuur. Dat maakt het armatuur bij uitstek geschikt voor tunnels, onderdoorgangen, parkeergarages, politiebureaus, gevangenissen, portalen en tram-, bus-, metro- en treinstations. VENTEGO is beschikbaar in 2 standaardlengtes, afhankelijk van de lumenoutput, en is geschikt voor individuele montage, lijnverlichting en hoekmontage.

Beknopt overzicht
IP65 5xIK10.svg Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Smartscan Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd CE-keurmerk TUV gecertificeerd

Toepassingen
Woningbouw, Openbare ruimte, Stationsgebied, Recreatie, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Buiten de bebouwde kom, Sport, Gangen, Entree, Berging, Parkeergarage, Sporthal, Kleedkamers, Tunnel en onderdoorgangen, Parkeerterrein, Busstation, Treinstation, Metrostation, Busperron, Wachtruimte, Fietsenstalling, Centrale hal, Perron, Trappenhuis, Gevangenissen, Kantine, Cellen

Armatuur type
Opbouwarmatuur, Lijnarmatuur, Hoekopbouw

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, polycarbonaat frosted, Polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9010

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
5xIK10.svg

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics armatuur ventego clear in een fietstunnel

De voordelen van de VENTEGO

ROBUUST EN EFFICIËNT

De VENTEGO CLEAR is verkrijgbaar met een behuizing van dubbel gecoat aluminium profiel, wit (RAL 9010). Het IP 65 opbouwarmatuur is zeer vlak, extreem slagvast (5x IK 10) en vandalismebestendig. Dat maakt het armatuur bij uitstek geschikt voor tunnels, onderdoorgangen, parkeergarages, politiebureaus, gevangenissen, portalen en tram-, bus-, metro- en treinstations. VENTEGO CLEAR is beschikbaar in 2 standaardlengtes, afhankelijk van de lumenoutput, en is geschikt voor individuele montage, lijnverlichting en hoekmontage. Met deze duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting kunt u energie- en onderhoudskosten verlagen en de veiligheid verbeteren.

OPTIMALE LICHTBELEVING

Een optimale lichtbeleving en besparen gaan perfect samen bij de VENTEGO en VENTEGO CLEAR. De extreem slagvaste verlichting biedt een keuze uit een vaste configuratie of een dimbare variant. Zo gaat een goed verlichte en veilige omgeving hand in hand met energiebesparing, met licht waar en wanneer gewenst.

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland