BURAN EXL

BURAN EXL

VOOR ORIËNTATIE

BURAN EXL is speciaal voor het buitengebied en die plekken waar oriëntatie gewenst is. EXL staat voor externe lenzen en is een verlichtingsoplossing die toepasbaar is bij onder meer (lange) fietspaden in het buitengebied of in woonwijken. De BURAN EXL maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Enec gecertificeerd Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Treinstation

Armatuur type
Kofferarmatuur

Kleur
RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 2000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Breedstralend

Lightronics-geenfoto

De voordelen van BURAN EXL

EXTERNE LENZEN BIEDEN ORIËNTATIEVERLICHTING

EXL staat voor externe lenzen. De lenzen van de BURAN EXL zijn namelijk aan de buitenzijde van het armatuur geplaatst waardoor het armatuur naast efficiënte verlichting ook oriëntatieverlichting biedt. De BURAN EXL heeft een instelbare tilthoek, waardoor onder iedere omstandigheid licht op maat geleverd wordt. De BURAN EXL wordt geleverd met elk op te geven dimregime. Dit zorgt voor een laag energieverbruik. Het armatuur is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk.

FUNCTIONEEL EN DECORATIEF

Een egaal lichtbeeld met de nieuwste energiezuinige lichttechniek, het verminderen van lichthinder, een gelijkblijvend straatbeeld en het verlagen van de CO2-footprint. Dat zijn vijf factoren die van groot belang zijn voor de hedendaagse openbare verlichting en die allemaal worden gecombineerd in de BURAN. De BURAN is door de diverse varianten toepasbaar in het hele areaal van 3,5 meter masthoogte tot circa 20 meter en beantwoordt daarmee aan de wens van standaardisatie. De verschillende uitvoeringen combineren functionaliteit met een decoratief karakter. De wensen van stedenbouwkundigen, gemeenten, provincies en rijksoverheid zijn vertaald naar openbare verlichting die garant staat voor een lage CO2-uitstoot zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Ankerpunt voor weggebruikers

De BRISA EXL is een ideale verlichtingsoplossing voor (lange) fietspaden in het buitengebied en in woonwijken. De BRISA EXL maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter. Het armatuur biedt ook oriëntatieverlichting.

Voorkomt lichthinder en vergroot veiligheid

KFK is bij uitstek geschikt voor woonwijken, achterpaden en bedrijventerreinen. De verschillende lensconfiguraties staan garant voor een optimale lichtopbrengst. De KFK voorkomt lichthinder en verbetert de verkeersveiligheid.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland