Lightronics-armatuur-ceder-content-1

CEDER

MAXIMAAL CIRCULAIR

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor de visie van Lightronics en de ontwikkeling van het CEDER-armatuur. Daarin zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, social return, circulariteit, sociale veiligheid en kwaliteit belangrijke kernwaarden. De CEDER heeft drie varianten: A1-Bright, A2-White en A3-Night. U kiest voor puur functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld. Wij geven u met behulp van berekeningen en simulaties graag inzicht in de lichtbeleving en doen aanbevelingen om lichtcomfort te optimaliseren en lichthinder te minimaliseren.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Parkeerterrein, Parkeerterrein, Busstation, Treinstation, Parkeerplaats

Armatuur type
Kegelarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, a1-bright, Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, a2-white, Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, a3-night

Kleur
Blank geanodiseerd, Niet geanodiseerd, Zwart geanodiseerd

Behuizing
Bovenkap, dop en flens van aluminium

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lightronics-armatuur-ceder-content-2

De voordelen van CEDER

CIRCULAIR IN ALLE FACETTEN

Het ontwerp van de CEDER is maximaal circulair. Hierin staan reduce, reuse en recycle centraal. We minimaliseren het gebruik van grondstoffen, maximaliseren hergebruik van onderdelen en maken hoogwaardige recycling mogelijk. Het ontwerp is zodanig geoptimaliseerd dat lijm of kitbewerkingen niet nodig zijn. De flens kan na de levensduur van het armatuur worden gerecycled en gebruikt worden als basismateriaal voor bijvoorbeeld een nieuwe lichtmast. De aluminium delen hebben een anodiseringslaag gekregen zodat deze in de toekomst zonder extra zuiveringsbehandeling kunnen worden gerecycled.

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

De CEDER kan worden uitgevoerd met slimme elektronica en sensoren. Het armatuur kan future-ready gemaakt worden door het aanbrengen van Zhaga connectoren in de behuizing. Ook de LED-plaat en driverunit kunnen snel en gereedschapsloos worden uitgewisseld, waardoor de nieuwste lichttechniek snel en eenvoudig kan worden geïntegreerd. De behuizing van de CEDER is opgebouwd uit slimme subassembly’s, waardoor het eindproduct snel en met minimaal gebruik van gereedschap kan worden samengesteld.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Flexibel in vorm en functie

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst in de openbare ruimte.

Onderscheidend en flexibel

PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten van de PRUNUS B onderscheidend.

Voorkomt lichthinder en vergroot veiligheid

KFK is bij uitstek geschikt voor woonwijken, achterpaden en bedrijventerreinen. De verschillende lensconfiguraties staan garant voor een optimale lichtopbrengst. De KFK voorkomt lichthinder en verbetert de verkeersveiligheid.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland