Lexi

ENERGIEZUINIGE NOODVERLICHTING

LEXI is voorzien van een geïntegreerde downlighter die de uitgang verlicht. Het armatuur voor vluchtwegaanduiding kan worden toegepast als plafond-, wand-, hangende of haakse montage. LEXI kan worden voorzien van een zilveren rand. Dankzij een extern accuvak kan de accu snel worden vervangen, wat onderhoudstijd en -kosten beperkt. Het armatuur is ideaal voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, banken en bibliotheken. LEXI is slagvast, waterdicht (IP40) en energiezuinig.

Beknopt overzicht
IP40 Smartscan CE-keurmerk LED

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Noodverlichting, Treinstation, Metrostation, Gevangenissen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Acrylaat (PMMA)

Kleur
RAL 9016

Behuizing
Polycarbonaat

Label
Thorlux by lightronics

IP-waarde
IP40

Lightronics-geenfoto

De voordelen van Lexi

PERMANENTE NOODVERLICHTING

Het is wettelijk verplicht om vluchtwegen en uitgangen duidelijk aan te geven. Noodverlichting wordt automatisch ingeschakeld als de elektriciteit uitvalt. Daardoor houden mensen die in het gebouw zijn oriëntatiepunten, kunnen ze (gevaarlijke) processen veilig beëindigen en de weg naar de dichtstbijzijnde uitgang vinden. Noodverlichting moet minimaal één uur blijven branden na een calamiteit. LEXI zorgt voor drie uur permanente noodverlichting. Een statusindicator geeft de operationele conditie aan.

Alternatieve armaturen

Robuust noodverlichtings armatuur

In geval van een calamiteit zijn vluchtwegen dankzij het Lex-armatuur in één oogopslag te zien. De Lex is een noodverlichtingarmatuur met pictogrammen op acryl. Lex zorgt voor drie uur permanente noodverlichting.

Slagvaste noodverlichting

LEXI 65 zorgt voor drie uur permanente noodverlichting. Het opbouwarmatuur kan worden voorzien van een pictogrammenset om vluchtwegen aan te duiden. Een geïntegreerde downlighter verlicht de uitgang.

Drie uur noodverlichting

Firefly biedt drie uur noodverlichting en levert uitstekende optische prestaties. Het armatuur biedt de keuze uit drie lichtverdelingen, voor maximaal bereik. Het inbouwarmatuur is geschikt voor open ruimtes, gangen, bergingen, toiletten etc.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland