Lightronics armatuur CLARA 720 bij de entree van een appartementencomplex

CLARA 720

HOGE LICHTOPBRENGST, PRACHTIG LICHTBEELD

De Clara 720 is een uniek rond LED-pendelarmatuur dat een efficiënte verlichtingsoplossing biedt voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. De Clara 720 is bijzonder fraai vormgegeven, heeft een hoge lichtopbrengst en een prachtig lichtbeeld. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting. De Clara 720 kan ook rechtstreeks op het plafond worden gemonteerd. Het pendelarmatuur is spatwaterdicht (IP 40).

Beknopt overzicht
IP40 Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED Lux-Guard

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Entree, Receptie, Treinstation, Metrostation, Centrale hal

Armatuur type
Pendelarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat satijn, polycarbonaat opaal

Kleur
RAL 9016

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 6090 tot 13365

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP40

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics armatuur CLARA 720 bij de entree van een appartementencomplex

De voordelen van CLARA

UPLIGHT ACCENTEN

De ringvormige Clara 720, met een royale doorsnede van bijna 90 cm, is verkrijgbaar als pendel- of opbouwarmatuur met een uplight, standaard in wit maar ook verkrijgbaar in rood, groen en blauw voor een esthetisch of functioneel kleuraccent. Het unieke ontwerp van de Clara 720 biedt een veelzijdige lichtoplossing voor een breed scala aan commerciële en retailtoepassingen.

LAGE EXPLOITATIEKOSTEN

De Clara 720 maakt gebruik van LED’s die gemonteerd zijn op speciaal ontworpen printplaten met een uitstekend thermisch beheer. Het gebruik van de hoog-efficiënte LED's in combinatie met hoogwaardige optieken en een beoogde levensverwachting van meer dan 100.000 uur, zorgt voor lage energie- en onderhoudskosten.

Alternatieve armaturen

Het grootste lid van de DOTT armaturen

De DOTT XL is de grootste variant in de DOTT-armaturenfamilie en is geschikt voor plaatsen waar veel licht nodig zoals bij entrees en in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen en corridors. Het ronde opbouwarmatuur is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden.

Balans tussen esthetiek en prestatie

Clara 360 is een perfecte balans tussen esthetiek en prestaties. Het armatuur kan worden toegepast in gangen, trappenhuizen, ontvangstruimten en kantoren. Het armatuur is optioneel verkrijgbaar met LED backlight (wit, rood, blauw of groen).

Voor een veilige doorgang

Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Vacature anoniem web
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)