Lichtoplossingen voor een appartementencomplex

Een prettige woonomgeving

OPTIMAAL RENDEMENT

De verlichtingsoplossingen van Lightronics voor appartementencomplexen combineren een goed verlichte en prettige woonomgeving met energiebesparing. Met onze armaturen bent u verzekerd van verlichting die past bij de uitstraling van uw gebouw en is voorzien van de laatste, energiezuinige lichttechniek.

Aanvragen lichtplan
Lightronics WPV armaturen in een appartementencomplex aan de Perserij in Tiel

LED: een slimme oplossing

BESPAAR OP ENERGIEVERBRUIK

In 2050 moet de complete gebouwde omgeving energieneutraal zijn. Het verduurzamen van woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. Verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het toepassen van slimme LED-verlichting van Lightronics levert een substantiële energiebesparing op en is de snelste manier om te besparen op kosten en de CO₂-uitstoot te verlagen. In combinatie met Smart Lighting, bewegingssensoren, schemerschakelaar en connectiviteit kunnen het verbruik en de kosten verder worden verlaagd.

DIRECT CONTACT
Lightronics TTN Retrofit armaturen in een appartementencomplex in Katwijk

Lightronics DOTT PVX en TPS armaturen in de parkeergarage van een appartementencomplex van Waterweg Wonen in Vlaardingen

Robuust en onderhoudsvrij
Slagvastheid is een van de kenmerken van de wand- en plafondarmaturen van Lightronics: ze kunnen tegen een stootje. De armaturen hebben door toepassing van LED een lange levensduur en zijn uitermate onderhoudsarm. Wij geven standaard vijf jaar garantie op onze LED-armaturen.

Optimaal naleverbaar
Verlichting is medebepalend voor het karakter en de uitstraling van een appartementencomplex. Naleverbaarheid is daarom van groot belang. Lightronics garandeert een lange naleverbaarheid. Daarnaast zijn onze armaturen futureproof: u kunt deze eenvoudig upgraden met de nieuwste lichttechnologie.

Energiezuinig
Lightronics ontwikkelt armaturen van een hoge kwaliteit. U krijgt een compleet en energiezuinig armatuur dat eenvoudig te integreren is in het gebouwbeheersysteem. Opties als bewegingsdetectie, schemerschakelaars, dimming en Smart Lighting dragen bij aan verdere besparing.

Lightronics render armaturen voor de woningbouw
Parkeerterrein
Kleurherkenning en juiste lichtverdeling
Entree
Warm welkom en veiligheid
Gevel
Accenten aanbrengen en verlichten
Berging
Veiligheid en licht wanneer nodig
Galerij
Goed zicht en een veilig gevoel
Trappenhuis
Dimbaar en veilig
Gang & Noodverlichting
Energiebesparing door intelligent lichtbeheer
Portiek
Veiligheid en moderne lichttechniek
Parkeergarage
Prettig en veilig gevoel

LED-verlichting voor galerijen

GALERIJEN

Galerijverlichting zorgt ervoor dat bewoners en bezoekers goed zicht hebben en zich veilig voelen. Lichtoplossingen van Lightronics brengen licht waar en wanneer dat nodig is. Met een volgsysteem krijgen passanten bijvoorbeeld automatisch licht. Daarnaast draagt galerijverlichting bij aan de uitstraling van een appartementencomplex.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor galerijen:

LED-ARMATUREN
Lightronics GEO armaturen in de galerij van een zorgcomplex in Tilburg

LED-verlichting voor trappenhuizen

TRAPPENHUIZEN

Goede verlichting in trappenhuizen is essentieel voor een veilige doorgang. De verlichtingsoplossingen van Lightronics kunnen worden afgestemd op het gebruik. Zo kan de verlichting de bewoner of bezoeker ‘volgen’ op de trap. Is hij of zij gepasseerd? Dan dimt de verlichting tot een minimumniveau. Zo combineert u veiligheid met energiebesparing.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor trappenhuizen:

LED-ARMATUREN
Lightronics WPV armaturen in het trappenhuis van een appartementencomplex aan de Perserij in Tiel

LED-verlichting voor gangen

GANGEN

In gangen valt vaak geen daglicht binnen en is verlichting onmisbaar voor de veiligheid. Aan de andere kant kost de verlichting van gangen vaak onnodig veel energie omdat de ruimte onregelmatig gebruikt wordt. Met intelligent lichtbeheer dat zorgt voor licht wanneer dat nodig is, kunnen in gangen hoge energiebesparingen gerealiseerd worden.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor gangen:

LED-ARMATUREN
Lightronics berging Heuvel Druten

LED-verlichting voor entrees

ENTREES

Verlichting zorgt ervoor dat een entree zichtbaar en veilig is. Daarnaast is de entree het visitekaartje van een appartementencomplex. Door gebruik te maken van sfeervolle verlichting ervaren bewoners en bezoekers een warm welkom. Lightronics heeft tal van oplossingen voor entrees: functionele armaturen en armaturen die accenten aanbrengen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor entrees:

LED-ARMATUREN
Lightronics TPB armatuur entree buiten Utrecht Mitros

LED-noodverlichting

NOODVERLICHTING

Een calamiteit in een gebouw kan leiden tot verwarring en desoriëntatie. Het is wettelijk verplicht om vluchtwegen en uitgangen duidelijk aan te geven, zodat mensen snel een gebouw kunnen verlaten en zich in veiligheid kunnen brengen. Betrouwbare noodverlichting is noodzakelijk om de veiligheid te waarborgen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor nood:

LED-ARMATUREN
Lightronics noodverlichting voor de woningbouw

LED-verlichting voor bergingen

BERGINGEN

Heldere verlichting in de berging is noodzakelijk zodat bewoners kunnen zien wat zij doen. Goede verlichting vergroot ook de veiligheid. Tegelijkertijd zijn er niet altijd mensen aanwezig in de berging en hoeft de verlichting niet continu te branden. Onze verlichtingsoplossingen zorgen voor licht wanneer dat nodig is en waarborgen de veiligheid.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor bergingen:

LED-ARMATUREN
Lightronics PVX armaturen in een berging van een appartementencomplex in de Speenkruidstraat in Assen

LED-verlichting voor portieken

PORTIEKEN

Portiekverlichting is zowel functioneel als decoratief. Goede verlichting zorgt voor een goed overzicht en vergroot de veiligheid. Daarnaast kan portiekverlichting een entree verfraaien en een extra accent geven. Lightronics heeft hiervoor een specifieke lijn armaturen. De kracht van deze armaturen zit, naast de moderne lichttechniek, in de vormgeving.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor portieken:

LED-ARMATUREN
Lightronics TPB armatuur buiten entree Utrecht Mitros

LED-verlichting voor parkeerterreinen

PARKEERTERREINEN

Aspecten die van belang zijn bij het verlichten van parkeerplaatsen zijn kleurherkenning en licht waar en wanneer gewenst. Door een juiste lichtverdeling kunnen parkeerplaatsen rondstralend of juist diepstralend worden aangelicht. Lightronics heeft een breed assortiment aan armaturen die met een specifiek profiel, aangepast aan de omstandigheden, kunnen worden ingezet voor parkeerterreinen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeerterreinen:

LED-ARMATUREN
Lightronics-parkeerplaats-Het-Reef-Borne-CEDER-004V2

LED-verlichting voor parkeergarages

PARKEERGARAGES

Een goed verlichte parkeergarage geeft bewoners en bezoekers een prettig en veilig gevoel. Helder en gelijkmatig licht zorgt voor goed zicht en vermindert schaduw. Handig om de garage veilig in en uit te kunnen rijden, binnen de vakken te parkeren of om autosleutels terug te vinden. Dankzij intelligente lichtsystemen van Lightronics brandt verlichting wanneer gewenst.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeergarages:

LED-ARMATUREN
Lightronics PGA armaturen aan het plafond van een parkeergarage in Tilburg

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.