Stationsgebied

Met goede verlichting voelen mensen zich veilig onderweg. Of dat nu is op de fiets, in de auto of in het openbaar vervoer. Licht biedt niet alleen zicht om ongevallen te voorkomen, het zorgt voor gezichtsherkenning en sfeer. Wij helpen graag met het zoeken naar de beste lichtoplossing in jouw omgeving.

Vandaalbestendige verlichting zorgt er voor dat er altijd voldoende licht is op het perron of de bushalte. Onze robuuste armaturen worden eenvoudig op het station gemonteerd en zorgen door de laatste led-technieken voor een egaal lichtbeeld. Met ledverlichting is het bovendien mogelijk om licht te sturen precies op het moment dat het nodig is. Zo weet je zeker dat je nooit in het donker op de bus hoeft te wachten.

Lightronics toepassing bij het openbaar vervoer
Treinstation
Draadloos beheersysteem en onderhoudsvriendelijk
Busstation
Goed overzicht en graffitibestendig
Metrostation
Ingebouwde speakers en montage op een kabelgoot

Lichtoplossingen voor treinstations

TREINSTATIONS

Kies voor slimme en duurzame verlichting die het station klaar maakt voor de toekomst. Met ons draadloze beheer systeem bespaar je niet alleen energie en CO₂-uitstoot, maar ook onderhouds- en materiaalkosten. Bovendien proberen we de CO₂-footprint van onze armaturen nog verder te verlagen door bomen te planten en energie op te wekken via zonnepanelen. Op die manier kunnen we voldoen aan de hoogst haalbare trede van de CO₂-prestatieladder.

TREINSTATIONS
Lightronics armaturen voor treinstations

Lichtoplossingen voor metrostations

METROSTATIONS

Vervanging van conventionele verlichting in metrostations door ledverlichting is een slimme keuze. Niet alleen wordt er zo veel energie bespaard, door de lange levensduur van onze armaturen is er vele malen minder onderhoud en vervanging nodig. Onze slagvaste en robuuste verlichting is uitstekend toe te passen als lijnverlichting en kan eenvoudig op een kabelgoot geïnstalleerd worden. Ook het toevoegen van speakers en noodverlichting in de lichtlijnen is geen enkel probleem.

METROSTATION
Lightronics PLUTEGO armatuur stationsgebied Metro in Amsterdam-004

Lichtoplossingen voor busstations

BUSSTATIONS

Goede verlichting draagt bij aan een prettige sfeer op een busstation. Voldoende licht geeft een goed overzicht om ongelukken te voorkomen maar biedt ook een gevoel van veiligheid. Onze robuuste verlichting is niet alleen slagvast maar ook graffitibestendig. Je garandeert zo altijd voldoende licht en een veilig gevoel.

BUSSTATIONS
Lightronics busstation

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.