Lichtoplossingen voor sportfaciliteiten

Lichtoplossingen voor mens en omgeving

Prettig lichtbeeld

Licht zorgt er voor dat we kunnen zien, zorgt voor veiligheid en energie maar ook sfeer. Als de verlichting niet goed is afgesteld op de omgeving kan het echter voor overlast zorgen. Denk aan lichthinder of lichtvervuiling. Het is daarom belangrijk om bij het kiezen van de juiste verlichting te kijken naar het gebruik van een ruimte maar ook zeker de omgeving. Met een lichtplan kijken we naar de mogelijkheden om licht te sturen zodat de goede eigenschappen van licht optimaal worden benut.

In een sporthal is behoorlijk wat licht op het veld nodig om lekker te kunnen sporten. Door voor LED-verlichting te kiezen bied je een prettig en gelijkmatig lichtbeeld in de sporthal. Bovendien bespaar je tegelijkertijd ook veel energie! Ook voldoende licht nodig bij intensieve balsporten? Kies dan voor een slagvast LED-armatuur.

Lichtplan aanvragen
Lightronics recreatie armaturen in Ahoy Rotterdam

LED-oplossingen voor de sportzaal

SPORTZALEN

De Europese Unie heeft normen gesteld voor luxwaarden in onder ander gymzalen en sporthallen. Deze NEN-EN 12464-1:2011 schrijft onder meer voor gymzalen een luxwaarde van 300. Bij sporthallen is dat 500. De norm bepaalt de minimale sterkte en het lichtbeeld. Een van de oplossingen van Lightronics is de Solow LED-armatuur. Deze is ontworpen om een egaal lichtbeeld te creëren en tegelijkertijd de energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Wij maken graag een lichtadvies op maat.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor sportzalen: 

LED-ARMATUREN
Lightronics armaturen Toepassing Sporthal

LED-oplossingen voor receptie, kleedkamers en kantine

RECEPTIE, KLEEDKAMERS EN KANTINE

De receptie van een sportfaciliteit moet een hartelijk welkom zijn. De lichttemperatuur, het aanbrengen van accenten en logische lichtpunten die direct aansluiten op looproutes, trappenhuizen en kleedkamers zorgen voor een aangenaam gevoel. De armaturen in de kleedkamers volgen het gebruik. Door bewegingssensoren schakelen ze uit wanneer er geen sporters meer aanwezig zijn. Dat geldt ook voor de oplossingen voor de kantine, daar wordt daglicht gecombineerd met slimme LED-armaturen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor receptie, kleedkamers en kantine:

LED-ARMATUREN
Lightronics armatuur in een sanitaire ruimte

LED-oplossingen voor de bestuurskamer

BESTUURSKAMER

De bestuurskamer is een multifunctionele ruimte. Het is de plek waar het bestuur vergadert en rond wedstrijden gasten, officials en vertegenwoordigers van de bezoekende partij worden ontvangen. Dat vraagt om functionele verlichting die zich aanpast naar het gebruik. Slimme verlichting zorgt ervoor dat het licht brand wanneer dat nodig is. In combinatie met het toepassen van LED, bent u daarmee verzekerd van een energiezuinige lichtoplossing.  

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor de bestuurskamer:

Led-armaturen
Lightronics recreatie bestuurskamer

Intelligente LED noodverlichting

NOODVERLICHTING

In geval van nood moeten vluchtwegen in één oogopslag te zien zijn. Lightronics heeft diverse noodverlichtingsarmaturen met pictogrammen op acryl. De armaturen zijn voorzien van een standalone autotest. De statusindicator toont de operationele conditie. Dit kan met behulp van SmartScan echter ook, realtime, op afstand. De armaturen zijn slagvast, waterdicht (IP40) en energiezuinig. Armaturen voor vluchtwegaanduiding kunnen worden toegepast als plafond-, wand-, hangende of haakse montage. De armaturen zijn ideaal voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, banken en bibliotheken.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor noodverlichting:

LED-ARMATUREN
Lightronics noodverlichting voor de woningbouw

LED-oplossingen voor parkeerterreinen

Parkeerterreinen

Aspecten die van belang zijn bij het verlichten van parkeerplaatsen zijn kleurherkenning en licht waar en wanneer gewenst. Door een juiste lichtverdeling kunnen parkeerplaatsen rondstralend of juist diepstralend worden aangelicht. Lightronics heeft een breed assortiment aan armaturen die met een specifiek profiel, aangepast aan de omstandigheden, kunnen worden ingezet voor parkeerterreinen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeerterreinen:

LED-ARMATUREN
Lightronics PRUNUS A1 en BRISA armaturen op een parkeerplaats in Oldebroek

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.