LED-verlichting zorgt voor een prettige woonomgeving

Energiezuinig WONEN

Licht zorgt voor sfeer en veiligheid in en rond een studentenhuis. Met verlichting kun je de uitstraling van een gebouw bepalen en het geeft een goed overzicht van de omgeving. We helpen u graag mee met het kiezen voor de juiste verlichting in uw studentenhuisvesting.

DIRECT CONTACT

Om in 2050 een energie neutrale gebouwde omgeving te realiseren moet er nog een hoop gebeuren. Naast energie zuinige nieuwbouw valt er ook een hele boel energie te besparen in de bestaande bouw. Door Tl-verlichting te vervangen door ledverlichting kan een flinke stap gezet worden in het verlagen van de energierekening. De combinatie van Smart Lighting, een schemerschakelaar en bewegingsdetectie brengen het energieverbruik en de kosten nog verder naar beneden.

Lightronics WPV armaturen in een appartementencomplex aan de Perserij in Tiel

Lightronics GPA armaturen in een appartementencomplex in Weezenhof in Nijmegen

Duurzaam beheer
De overstap naar ledverlichting zorgt voor een behoorlijke energiebesparing. Door slimme componenten toe te voegen wordt zelfs nog meer energie bespaart. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting ook duurzaam te beheren. De status van armaturen kan op afstand worden gecontroleerd waardoor controles op locatie niet meer nodig zijn.

Gegarandeerd lichtbeeld
Verlichting is medebepalend voor het karakter en de uitstraling van een studentenhuis. Lightronics garandeert daarom een lange naleverbaarheid. Daarnaast zijn onze armaturen futureproof: aan het einde van de levensduur van de lichtbron kan deze eenvoudig worden vervangen. Met onze retrofit oplossing wordt het vertrouwde lichtbeeld gegarandeerd.

Lage CO₂-footprint
Onze armaturen voor in studentenhuisvestigingen zijn voorzien van de laatste led-technologie. Deze techniek is niet alleen enorm energiezuinig, het heeft een uitstekende levensduur. Bovendien is er niet veel onderhoud nodig tijdens de levensduur. Op die manier draag je bij aan een lagere CO₂-footprint van het studentencomplex.

Lightronics render armaturen voor de woningbouw
Parkeerterrein
Kleurherkenning en juiste lichtverdeling
Entree
Warm welkom en veiligheid
Berging
Veiligheid en licht wanneer nodig
Galerij
Goed zicht en een veilig gevoel
Trappenhuis
Dimbaar en veilig
Gang & Noodverlichting
Energiebesparing door intelligent lichtbeheer
Portiek
Veiligheid en moderne lichttechniek
Parkeergarage
Prettig en veilig gevoel

LED-verlichting voor galerijen

GALERIJEN

Slimme verlichting is een goede keuze voor het aanlichten van galerijen. Sensoren en slimme componenten zorgen er voor dat het licht alleen aan is wanneer dat nodig is: als er iemand over de galerij loopt of aan de voordeur staat. Dat geeft een garantie voor voldoende licht wanneer het nodig is terwijl er tegelijkertijd energie bespaart kan worden.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor galerijen:

LED-ARMATUREN
Lightronics GEO armaturen in de galerij van een zorgcomplex in Tilburg

LED-verlichting voor trappenhuizen

TRAPPENHUIZEN

Licht speelt een belangrijke rol bij de veiligheid in een trappenhuis. Om ongelukken te voorkomen moet er niet alleen voldoende licht aanwezig zijn, het moet ook goed verdeeld zijn. In een goed verlichte trappenhal worden valincidenten voorkomen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor trappenhuizen:

LED-ARMATUREN
Lightronics DOTT XL armaturen aan het plafond van een appartementencomplex van Veluwonen in Eerbeek

LED-verlichting voor gangen

GANGEN

In gangen waar geen daglicht naar binnen valt is verlichting onmisbaar. Toch hoeft de verlichting niet dag en nacht aan te zijn om de deur van je studentenkamer te vinden. Slimme verlichting zorgt er voor dat er voldoende licht is als er iemand aanwezig is en dat er energie bespaart wordt als er niemand op de gang is.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor gangen:

LED-ARMATUREN
Lightronics armatuur in een gang

LED-verlichting voor entrees

ENTREES

Verlichting heeft een belangrijke invloed op de sfeer en uitstraling van een entree. Daarnaast heeft verlichting ook een duidelijke functie voor de veiligheid bij lifthallen. Onze armaturen zijn daarom uitvoerbaar met verschillende lichtkleuren en lichtsterktes. Ieder studentencomplex kan zo prettig en sfeervol aangelicht worden.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor entrees:

LED-ARMATUREN
Lightronics CLARA 720 armaturen in de entree hal van een galerijflat in Den Helder

LED-verlichting voor bergingen

BERGINGEN

De verlichting voor een berging heeft een duidelijke functie: overzicht geven en zicht bieden om de sleutel in bergingsdeur te kunnen steken. Met onze slagvaste armaturen heeft u gegarandeerd functionele verlichting.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor bergingen:

LED-ARMATUREN
Lightronics PVX en TPS armaturen in de berging van een appartementencomplex van Waterweg Wonen in Vlaardingen

LED-verlichting voor portieken

PORTIEKEN

Portiekverlichting zorgt voor voldoende zicht om te kunnen zien wie er voor de voordeur staat. Daarnaast geeft de verlichting ook een toevoeging aan de uitstraling van het gebouw. We hebben daarom verschillende mogelijkheden om een portiek zowel functioneel als decoratief aan te lichten.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor portieken:

LED-ARMATUREN
Lightronics TPB armaturen in de hal van een appartementencomplex in Bergambacht

LED-verlichting voor parkeerterreinen

PARKEERTERREINEN

Op een parkeerterrein is voldoende zicht van belang. Aan de andere kant willen omwonenden geen overlast ervaren van de verlichting. We kijken daarom graag met u mee op locatie naar de beste manier om een parkeerterrein aan te lichten.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeerterreinen:

LED-ARMATUREN
Lightronics armaturen in de openbare ruimte binnen de bebouwde kom

LED-verlichting voor parkeergarages

PARKEERGARAGES

Goede verlichting in een parkeergarage heeft een grote invloed op veiligheid. Het biedt zicht om ongelukken te voorkomen maar het biedt ook een gevoel van veiligheid. We nemen de parkeergarage daarom vanzelfsprekend mee in ons lichtplan.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeergarages:

LED-ARMATUREN
Lightronics PVX en TPS armaturen in de parkeergarage van een appartementencomplex van Waterweg Wonen in Vlaardingen

LED-verlichting bij calamiteiten

NOODVERLICHTING

In geval van calamiteiten is noodverlichting van groot belang. De vluchtwegaanduiding en vluchtwegverlichting zorgt er voor dat iedereen het gebouw veilig kan verlaten. Met ons SmartScan systeem test u de status van de noodverlichting op afstand en garandeert u een veilige omgeving in een noodsituatie.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor nood:

LED-ARMATUREN
Lightronics noodverlichting voor de woningbouw

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.