Veiligheid voorop

Slagvast en duurzaam

Robuuste en slagvaste verlichting zorgt voor voldoende licht in een penitentiaire instelling. De armaturen kunnen tegen een stootje en zijn niet zomaar open te breken. Onze armaturen uitgevoerd met de speciale HSS-schroef zijn zelfs alleen maar te openen met een specifiek gereedschap. U garandeert op die manier een bepaald lichtniveau en daarmee een gevoel van veiligheid. Daarnaast zijn onze robuuste armaturen uitvoerig getest tegen klappen en stoten. Dat maakt de armaturen naast slagvast ook duurzaam. De combinatie met de laatste LED-technologie maakt het bovendien een energiezuinig armatuur.

Aanvragen lichtberekening gevangenissen
Lightronics ESV armatuur in de hal van een gevangenis in Turnhout

LED-verlichting voor entrees, kantines en kantoren

ENTREE, KANTINE EN KANTOOR

Met een flexibel lichtsysteem kunt u iedere ruimte verlichten. Of het nu een entree, kantine of kantoor is, onze SmartScan-armaturen bieden in iedere situatie een oplossing. Door de flexibele lichtinstellingen zijn ze toepasbaar in elke ruimte. Ook kan er energie bespaard worden bij daglicht toetreding of kan daglicht juist in de ruimte gehaald worden met onze ColourActive-oplossing.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor entrees, kantines en kantoren:

LED-ARMATUREN
Lightronics armatuur bij een gevangenis entree

LED-verlichting voor cellen

CELLEN

Een juist lichtbeeld draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met oplossingen zoals een opale lichtkap of een afscherming kan iedere ruimte prettig aangelicht worden. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor cellen:

LED-ARMATUREN
Lightronics ESV armatuur in een gevangenis in Turnhout

LED-verlichting voor buitenplaatsen

BUITENPLAATS

LED-verlichting biedt de mogelijkheid om verlichting aan te bieden alleen daar waar het nodig is. LED laat zich eenvoudig sturen waardoor de buitenplaats voldoende aangelicht kan worden zonder dat de omgeving overlast ervaart. Dimming, bewegings- en schemerdetectie zorgen ervoor dat er licht is wanneer het nodig is.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor de buitenplaats:

LED-ARMATUREN
Lightronics gevangenis in Heinsberg Duitsland

LED-noodverlichting

NOODVERLICHTING

In het geval van calamiteiten in een penitentiaire instelling of gevangenis is noodverlichting van groot belang. Vluchtwegaanduiding geeft de kortste route naar buiten aan en vluchtwegverlichting zorgt ervoor dat de route veilig bereikt kan worden. Met een gedegen noodverlichtingsplan kan iedereen veilig het pand verlaten.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor noodverlichting:

LED-ARMATUREN
Lightronics noodverlichting voor de woningbouw

LED-verlichting voor parkeerterreinen

PARKEERTERREIN

Met voldoende licht op uw parkeerterrein verlaagt u de kans op ongevallen. Een gelijkmatig lichtbeeld zorgt ervoor dat de verkeersituatie goed te overzien is. We kijken graag met u mee naar de juiste lichtoplossing en maken een gepersonaliseerd lichtplan.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeerterreinen:

LED-ARMATUREN
Lightronics armaturen op een parkeerplaats

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.