Recreatie

Verlichting van vakantieparken en sporthallen vraagt om functionele armaturen die zijn toegespitst op de specifieke vraag.

Vakantieparken zijn vaak gevestigd in rustieke omgevingen, die zijn omzoomd door veel natuur. Dat stelt ook specifieke eisen aan de verlichting: functionele en sfeervolle verlichting voor de vakantievierende bezoekers moet samengaan met de belangen van de natuur. Lightronics heeft daarvoor diverse sfeervolle en milieuvriendelijke LED-lichtoplossingen.

Verlichting is essentieel om te kunnen sporten. Verlichting van sportvelden en sporthallen kost echter veel energie. Met LED-verlichting van Lightronics bespaart u flink op energieverbruik en energiekosten, krijgt u een oplossing die is afgestemd op de situatie en voorkomt u verblinding en lichthinder. Maak kennis met onze verlichtingsoplossingen.

Lichtoplossingen voor vakantieparken

VAKANTIEPARKEN

Sfeervolle verlichting op een vakantiepark draagt bij aan een rustieke omgeving waar vakantiegangers genieten en tot rust komen. Klassieke armaturen geven een extra accent aan deze uitstraling. Daarbij is het zaak om rekening te houden met de omgeving om lichthinder te voorkomen. LED-verlichting biedt de mogelijkheid om verlichting op maat te creëren.

VAKANTIEPARKEN
Lightronics armaturen voor in een vakantiepark

Lichtoplossingen voor sportfaciliteiten

SPORTFACILITEITEN

In een sporthal is veel licht op het veld nodig om veilig en lekker te kunnen sporten. LED-verlichting creëert een prettig en gelijkmatig lichtbeeld in de sporthal en beperkt de energie- en onderhoudskosten tot een minimum. Ook andere ruimtes, zoals kleedkamers, kunnen worden voorzien van functionele en energiezuinige verlichting die zich aanpast naar het gebruik.

SPORT
Lightronics armaturen Toepassing Sporthal

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.