Verlichtingsoplossingen voor vakantieparken

Sfeer en ontspanning

VAKANTIEBESTEMMING

Een vakantiepark is een heerlijke plek om te genieten en tot rust te komen. Verlichting kan hier op aansluiten door een prettige sfeer te creëren. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de omgeving om lichthinder te voorkomen. We kijken graag mee op locatie naar de beste manier om een vakantiepark aan te lichten

Lichtplan aanvragen
Lightronics armaturen voor in een vakantiepark
Lightronics toepassing recreatiepark
Receptie en entree
Warm welkom
Voet- en fietspaden
Meebewegen met verkeersstroom en sociale veiligheid
Parkeerterrein
Kleurherkenning en juiste lichtverdeling
Wegen
Zien en gezien worden
Woningen
Functioneel en decoratief

LED-verlichting voor receptie en entree

RECEPTIE EN ENTREE

De receptie van een vakantiepark moet een hartelijk welkom zijn. De lichttemperatuur, het aanbrengen van accenten en logische lichtpunten die direct aansluiten op looprouteszorgen voor een aangenaam gevoel. Uw gasten voelen zich direct thuis.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor receptie en entree: 

LED-ARMATUREN
Lightronics receptie

Intelligente LED noodverlichting

NOODVERLICHTING

In geval van nood moeten vluchtwegen in één oogopslag te zien zijn. Lightronics heeft diverse noodverlichtingsarmaturen met pictogrammen op acryl. De armaturen zijn voorzien van een standalone autotest. De statusindicator toont de operationele conditie. Dit kan met behulp van SmartScan echter ook, realtime, op afstand. De armaturen zijn slagvast, waterdicht (IP40) en energiezuinig. Armaturen voor vluchtwegaanduiding kunnen worden toegepast als plafond-, wand-, hangende of haakse montage. De armaturen zijn ideaal voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, banken en bibliotheken.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor noodverlichting:

LED-ARMATUREN
Lightronics noodverlichting voor de woningbouw

LED-verlichting voor voet- en fietspaden

VOET- EN FIETSPADEN

Energie efficiënte LED-verlichting biedt de mogelijkheid verlichting op maat aan te bieden. Zo is een voetpad gebaat bij een geconcentreerd lichtbeeld, waarin sociale veiligheid voorop staat. Terwijl bij een oversteekplaats juist gericht licht nodig is. Ingrediënten voor de juiste fietspadverlichting zijn het meebewegen met de verkeersstroom, looplicht en een grote mate van sociale veiligheid. Door het juiste lichtprofiel en communicatie tussen de armaturen onderling is het mogelijk licht te brengen wanneer nodig.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor voet- en fietspaden:

LED-ARMATUREN
Lightronics Bart armaturen langs een fietspad in Amsterdam

LED-oplossingen voor parkeerterreinen

Parkeerterreinen

Kleurherkenning en licht waar en wanneer gewenst zijn belangrijk bij het verlichten van parkeerplaatsen. Door een juiste lichtverdeling kunnen parkeerplaatsen rondstralend of juist diepstralend worden aangelicht. Lightronics heeft een breed assortiment armaturen met een specifiek profiel voor parkeerterreinen.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor parkeerterreinen:

Led-armaturen
Lightronics PRUNUS A1 en BRISA armaturen op een parkeerplaats in Oldebroek

LED-oplossingen voor wegen

Wegen

Op wegen op vakantieparken staat de veiligheid van bezoekers voorop. Gemotoriseerd verkeer is daaraan ondergeschikt. Dat vraagt om effectieve verlichting waarbij zien en gezien worden centraal staan. Oriëntatieverlichting draagt bij aan de veiligheid. Klassieke armaturen geven een extra accent aan de uitstraling van een vakantiepark.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor wegen:

Led-armaturen
Lightronics PRUNUS A1 en BRISA armaturen langs een looppad in Oldebroek

LED-oplossingen voor woningen

Woningen

De buitenverlichting van een recreatiewoning geeft accenten waar nodig. Lightronics heeft een uitgebreid assortiment functionele en decoratieve armaturen voor vakantiewoningen. Met de keuze voor energie efficiënte LED-verlichting bent u verzekerd van een duurzame, energiezuinige lichtoplossing waarmee elk gewenst lichtbeeld kan worden gecreëerd.

Bekijk onze selectie LED-armaturen voor woningen:

Led-armaturen
Lightronics TPS armaturen bij de voordeuren van woningen in Apeldoorn

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.