Lightronics BERLAGE armatuur in een woonwijk in Den Haag

BERLAGE

ICONISCH ONTWERP

Het iconische ontwerp van de BERLAGE maakt het paaltoparmatuur geschikt voor pleinen, winkelcentra en woonwijken. Het architectonisch vormgegeven armatuur heeft een rijke historie. Het eerste ontwerp werd in 1925 gemaakt door Piet Zwart van het architectenbureau van H.P. Berlage. Het armatuur wordt vooral in Den Haag toegepast, is slagvast (IK 10) en stof- en waterdicht (IP 65).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Woonstraat

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal, Veiligheidsglas

Kleur
RAL 3002, RAL 7032

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
2000

Label
Lightronics

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics BERLAGE armatuur

De voordelen van BERLAGE

MODERNE LICHTTECHNIEK

Het karakteristieke BERLAGE-armatuur gaat met zijn tijd mee. Om tegemoet te komen aan de vraag naar verduurzaming ontwikkelde Lightronics een LED-variant van het stijlicoon. Deze update resulteert in meer licht, een betere kleurtemperatuur en een lager energieverbruik.

Lightronics uitbelicht BERLAGE
UITBELICHT

Iconische Berlage met LED

Het karakteristiek BERLAGE-armatuur gaat met z'n tijd mee. Om tegemoet te komen aan de vraag naar verduurzaming ontwikkelde Lightronics een LED-variant van het stijlicoon.

LEES MAGAZINE

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland