Lightronics_header_MAK

MAK

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De Margriet Armatuur Klein (MAK) voor straat- en terreinverlichting is het zusje van de GAM. Dat maakt het mogelijk de twee armaturen te combineren om een omgeving een karaktervolle uitstraling te geven. MAK is een slagvast (IK10) en waterdicht (IP65) pendelarmatuur, geschikt als verlichting in stadscentra, winkelcentra, woonwijken en op pleinen.

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Voet- en fietspaden, Wegen, Woonstraat, Pleinen en parken

Armatuur type
Pendelarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Kleur
RAL 9005

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 800 tot 4860

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 10

Lightronics MAK armatuur langs een straat

De voordelen van MAK

UITSTEKENDE LICHTBELEVING

De MAK is niet alleen een fraai vormgegeven armatuur, maar biedt ook de zekerheid van een uitstekende lichtbeleving. Een bijzondere uitstraling wordt gecombineerd met de voordelen van moderne lichttechniek. Het armatuur is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk en dankzij optimale naleverbaarheid bent u verzekerd van behoud van een uniform straatbeeld.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Klassiek en karaktervol

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die tot zijn recht komt op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm waarvan de lichtbron het hart is.

Klassiek en karaktervol

Klassieke armaturen versterken het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De HTA (Hangend Tulp Armatuur) heeft een robuuste uitstraling, perfecte lichttechniek en is breed toepasbaar.

Klassiek en karaktervol

De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven en geeft de openbare ruimte een nostalgische uitstraling. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne lichttechniek.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg