Lightronics-armatuur-oma-content-2

OMA

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne prestaties en lichttechniek. Het klassieke paaltoparmatuur is geschikt voor kerkpleinen, parken, stadscentra en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK09) en stof- en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Behuizing
Koper

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Antieko lichtmast versterkt authentieke sfeer

AUTHENTIEKE SFEER

Verlichting is sfeerbepalend in het straatbeeld. De gewenste sfeer kan extra worden benadrukt door de OMA toe te passen op een mast of muuruithouder in overeenkomstige, authentieke stijl. Zowel in een moderne als klassieke omgeving komen deze sfeervolle verlichtingscombinaties goed tot hun recht.

DOWNLOAD ANTIEKO LEAFLET
Lightronics-antieko-mast-content-2

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Klassieke uitstraling

De Oude Gracht-armatuur (OGR) is een klassiek paaltoparmatuur dat een historische binnenstad of dorpskern cachet geeft. Het armatuur kan met of zonder laddersteunen en optioneel met een koperen bovenkap en schoorsteen worden uitgevoerd.

Klassiek en karaktervol

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die tot zijn recht komt op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm waarvan de lichtbron het hart is.

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-tom-barneveld
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Pieter Peppelman
Gelderland
Lightronics-personeel-vacature
Overijssel, Groningen en Friesland