Lightronics_header_OGR

OGR

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De Oude Gracht-armatuur (OGR) is een karaktervolle verlichtingsoplossing. Niet voor niets heeft de OGR vanaf de jaren zeventig samen met de HOLBEIN het straatbeeld in Amsterdam bepaald. Het armatuur kan met of zonder laddersteunen en optioneel met een koperen bovenkap en schoorsteen worden uitgevoerd. Het klassieke paaltoparmatuur is geschikt voor kerkpleinen, parken, stadscentra en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK09) en stof- en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Vakantieparken, Wegen, Woonstraat, Pleinen en parken

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, ijsmotief

Kleur
RAL 6009

Behuizing
Aluminium gecoat, Verzinkt staal

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 09

Antieko lichtmast versterkt authentieke sfeer

AUTHENTIEKE SFEER

Verlichting is sfeerbepalend in het straatbeeld. De gewenste sfeer kan extra worden benadrukt door de OGR toe te passen op een mast of muuruithouder in overeenkomstige, authentieke stijl. Zowel in een moderne als klassieke omgeving komen deze sfeervolle verlichtingscombinaties goed tot hun recht.

DOWNLOAD ANTIEKO LEAFLET
Lightronics-antieko-mast-content-1
Lightronics armatuur OGR langs een straat

De voordelen van OGR

KLASSIEKE UITSTRALING MET MODERNE TECHNIEK

OGR combineert een nostalgische uitstraling met de voordelen van moderne techniek. OGR is geschikt voor UniCliq: een uniek systeem waarmee de meest up-to-date LED-lichtoplossingen eenvoudig en snel kunnen worden geïmplementeerd in bestaande armaturen. Dat is kostenefficiënt en duurzaam. Bovendien verandert het uiterlijk van het armatuur niet waardoor ook het karakter van een wijk of straat behouden blijft. Klassiek ontmoet modern.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Verledden met Unicliq, uw armatuur een tweede leven

BESPAAR DIRECT

Met de retrofit-oplossing van Lightronics voor profiteert u direct van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat u het complete armatuur hoeft te vervangen. Lightronics levert een Unicliq-unitplaat die is voorzien van een driver, LED’s en lenzen voor een optimale sturing van het licht. 

Deze universele unitplaat kan eenvoudig en zonder gereedschap worden uitgewisseld met de unitplaat in het bestaande armatuur. Daardoor is het niet nodig om te investeren in nieuwe masten en armaturen. Tevens verandert de verschijningsvorm van het armatuur niet waardoor het karakter van een wijk en straat behouden blijft.

NEEM CONTACT MET ONS OP GA NAAR DE UNICLIQ PAGINA
Lightronics PHW armaturen in een woonwijk

Alternatieve armaturen

Klassiek en karaktervol

Verlichting is sfeerbepalend in de openbare ruimte. Het Schiedamse Gracht-armatuur (SGR) combineert een klassieke uitstraling met energiebesparing en een goede lichtopbrengst. De SGR is zeer geschikt voor onder meer woonwijken en vakantieparken.

Klassiek en karaktervol

De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven en geeft de openbare ruimte een nostalgische uitstraling. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne lichttechniek.

Klassiek en karaktervol

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die tot zijn recht komt op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm waarvan de lichtbron het hart is.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg