Lightronics-armatuur-ogr-content-2

OGR

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De Oude Gracht-armatuur (OGR) is een karaktervolle verlichtingsoplossing. Niet voor niets heeft de OGR vanaf de jaren zeventig samen met de HOLBEIN het straatbeeld in Amsterdam bepaald. Het armatuur kan met of zonder laddersteunen en optioneel met een koperen bovenkap en schoorsteen worden uitgevoerd. Het klassieke paaltoparmatuur is geschikt voor kerkpleinen, parken, stadscentra en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK09) en stof- en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Vakantieparken

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, ijsmotief

Kleur
RAL 6009

Behuizing
Aluminium gecoat, Verzinkt staal

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Antieko lichtmast versterkt authentieke sfeer

AUTHENTIEKE SFEER

Verlichting is sfeerbepalend in het straatbeeld. De gewenste sfeer kan extra worden benadrukt door de OGR toe te passen op een mast of muuruithouder in overeenkomstige, authentieke stijl. Zowel in een moderne als klassieke omgeving komen deze sfeervolle verlichtingscombinaties goed tot hun recht.

DOWNLOAD ANTIEKO LEAFLET
Lightronics-antieko-mast-content-1
Lightronics-armatuur-ogr-content-1

De voordelen van OGR

KLASSIEKE UITSTRALING MET MODERNE TECHNIEK

OGR combineert een nostalgische uitstraling met de voordelen van moderne techniek. OGR is geschikt voor UniCliq: een uniek systeem waarmee de meest up-to-date LED-lichtoplossingen eenvoudig en snel kunnen worden ge├»mplementeerd in bestaande armaturen. Dat is kosteneffici├źnt en duurzaam. Bovendien verandert het uiterlijk van het armatuur niet waardoor ook het karakter van een wijk of straat behouden blijft. Klassiek ontmoet modern.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Klassiek en karaktervol

Verlichting is sfeerbepalend in de openbare ruimte. Het Schiedamse Gracht-armatuur (SGR) combineert een klassieke uitstraling met energiebesparing en een goede lichtopbrengst. De SGR is zeer geschikt voor onder meer woonwijken en vakantieparken.

Klassiek en karaktervol

De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven en geeft de openbare ruimte een nostalgische uitstraling. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne lichttechniek.

Klassiek en karaktervol

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die tot zijn recht komt op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm waarvan de lichtbron het hart is.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-tom-barneveld
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Pieter Peppelman
Gelderland
Lightronics-personeel-vacature
Overijssel, Groningen en Friesland